Tak sobie bezmyślnie chodzę po różnych zegarkowych stronkach, sam nie wiedząc czy czegoś szukam czy tylko oglądam i trafiam nieprzypadkowo na stronę niemalże owianego legendą na naszym forum Christophera W. Pomyślałem, że przejrzenie oferty nie wywoła u mnie przyspieszonego bicia serducha, bo to co fajne już widziałem, a reszta mnie jakoś nie interesowała.
Aż natrafiłem na kilka perełek, które dopiero mają wejść do sprzedaży. To tylko te, które mnie urzekły, które od razu rzuciły mi się w oko, i które być może będą kiedyś na celowniku.
To proste, eleganckie chrono jest obłędne:
Pomarańczowe indeksy miażdżą, a w "gratisie"(za 100 funtów) druga strefa:
No i spójrzcie na tą dupeczkę:
I na świetny sekundnik a'la Maserati :
Na deser model, który trochę przegrywa z powyższymi, ale za kopertę i mocowanie paska musiał się tu znaleźć:
Oby jak najszybciej trafiły do sprzedaży, a później na rynek wtórny Chociaż trochę obawiałbym się kupna z racji późniejszej odsprzedaży, która może nie być łatwa po dobrych pieniądzach.
Odpowiedz do tematu
: Nowości od Christophera Ward'a
:
chrono i trident jest super - nie obawiałbym się kupna z prostej przyczyny, gdybym kupił to bym nie odsprzedał!!!
:
No widzisz Darku- ja mam tak, że jak kupuję to od razu myślę o odsprzedaży Nie stać mnie na to żeby magazynować zegarki i niczego nie puszczać dalej w świat
:
A moim zdaniem nie.
Nie podobają mi się te nowe modele i daję temu wyraz w dyskusji na drugim CW.
Co do ostatniego modelu, czyli C20 Lido, to jest efekt dyskusji po ostatnim zegarku forumowym, czyli tym:
Nie podobają mi się te nowe modele i daję temu wyraz w dyskusji na drugim CW.
Co do ostatniego modelu, czyli C20 Lido, to jest efekt dyskusji po ostatnim zegarku forumowym, czyli tym:
:
Nie ma tak napisane?? No to trza wpisać! Przynajmniej w tym tajnym!
:
I proszę moda nie nerwować do poniedziałku, bo dopiero w poniedziałek dostanę KingFishera, a do tego czasu wszystko leci mnie z rąk i rzucam brzydkimi wyrazami!
:
...niebieskie wskazówki w białym chrono mnie zabiły...wyglądają świetnie
:
ciekaw jestem na czym ma polegać customizacja VJ
jakbym miał gdzieś luźne 750 łabądków czyli ok. 3,5k zetafonów to bym się poważnie zastanawiał
jakbym miał gdzieś luźne 750 łabądków czyli ok. 3,5k zetafonów to bym się poważnie zastanawiał
:
Kolor tarczy w tym "czarnym" chrono wpada w brąz, w taką gorzką czekoladę- jest świetny.
:
Odpowiedz do tematu
Chrono świetny, ale strasznie mi coś przypomina i nie pamiętam co
Diver rewelacja, ale musi miec pomarańczowe indeksy i nie może miec drugiej strefy, wtedy biorę. Aa no i nie bardzo mi ta godzinowa wskazówka
Diver rewelacja, ale musi miec pomarańczowe indeksy i nie może miec drugiej strefy, wtedy biorę. Aa no i nie bardzo mi ta godzinowa wskazówka