Witam!
Proszę o krótką instrukcje jak sprawić żeby wklejony link do zdjecia (z photobucket'a) zamienił się w zdjęcie
W sciągawce dla początkujących jest link do tematu jak wrzucać zdjęcia ale przekierowuje do strony gdzie za bardzo nie mogę znaleźć tej instrukcji...
Z góry dzięki za podpowiedź.
Odpowiedz do tematu
: Jak umieścić zdjęcie na forum
Pan Vonski jest Debeściak! i jego mafia też jest Debeściak!
:
Spróbuj.
[img] [/img]
Między nimi wstawiasz link z fotką.
[img] [/img]
Między nimi wstawiasz link z fotką.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
[ Dodano: 2016-02-17, 18:29 ]
Nieee
To ja nie wiem jak ja to robiłem wczesniej ( choć niby tak samo) że to nie wychodziło
No nic w każdym razie wielkie dzięki Dorian06
[ Dodano: 2016-02-17, 18:29 ]
Nieee
To ja nie wiem jak ja to robiłem wczesniej ( choć niby tak samo) że to nie wychodziło
No nic w każdym razie wielkie dzięki Dorian06
:
Brawo Ty
Ze swojej strony polecam photobucket.com do zamieszczania fotek. Są tam gotowe linki (po załadowaniu fotki), żeby zamieścić np. na forum.
Ze swojej strony polecam photobucket.com do zamieszczania fotek. Są tam gotowe linki (po załadowaniu fotki), żeby zamieścić np. na forum.
:
No i zmniejszaj zdjęcia żeby się strony nie rozjechały.
Tak 800 na 600 max. Ze swojej strony postimave.org
mogę polecić .
Tak 800 na 600 max. Ze swojej strony postimave.org
mogę polecić .
Skoro nie stać na rolexa ,
będziem nosić pierdzielexa
będziem nosić pierdzielexa
:
Taa, brawo ja
Mam photobucket'a i wczoraj wyprubowałem apki na tel. Trochę się przywiesza przy uploadzie zdjęcia na serwer, ale daje radę.
Teraz musze opanować drugi level wtajemniczenia - zmniejszanie zdjęć
Dzięki za podpowiedzi
Mam photobucket'a i wczoraj wyprubowałem apki na tel. Trochę się przywiesza przy uploadzie zdjęcia na serwer, ale daje radę.
Teraz musze opanować drugi level wtajemniczenia - zmniejszanie zdjęć
Dzięki za podpowiedzi
:
tu też trochę pracy czeka bo aż gruczoł boli
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2016-02-18, 19:20, w całości zmieniany 1 raz
Vonski napisał/a: |
Taa, brawo ja
Mam photobucket'a i wczoraj wyprubowałem apki na tel. Trochę się przywiesza przy uploadzie zdjęcia na serwer, ale daje radę. Teraz musze opanować drugi level wtajemniczenia - zmniejszanie zdjęć Dzięki za podpowiedzi |
tu też trochę pracy czeka bo aż gruczoł boli
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2016-02-18, 19:20, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
No pacz! Te inteligentne telefony wszystko Ci poprawią
:
widać?
[ Dodano: 2016-08-31, 14:12 ]
widać?
[ Dodano: 2016-08-31, 14:12 ]
widać?
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
Widać nawet 2x
~ stay open minded ~
:
to Buran jest kobitą?
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Odpowiedz do tematu
"Sienkiewicz też była kobietą!"