Hm.. tego no... aha
Powiedziało się A:
to trzeba powiedzieć B:
Zajrzyjmy więc do niepozornego pudełeczka po przejściach:
z dziurką w środku:
kryjącego to:
Taka większa kieszonka:
zrobiona przez:
W sumie nic specjalnego, nie ?
Ładnie wykonana:
ale to nie powód, aby płacić za nią 1485 $
No to zajrzyjmy pod dekielek jeden:
i drugi:
I oto mamy
cal. 55303 na 22 kamieniach z rezerwą chodu 40h i dokładnością +/- 9
Ten jest dosyć nowy:
oczywiście pozłacany:
dziękuję za uwagę
Odpowiedz do tematu
: Duma i chwała
:
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2010-09-25, 21:40, w całości zmieniany 1 raz
Kocie...zatkało mnie. Stylistyka tarczy powala, niczym niezmącona spójność, idealna czytelność wskazań. Każdy "deck watch" wywołuje u mnie podobne odczucia- są fenomenalne! Chciałbym mieć coś takiego, tyle że na ręku A te barwione termicznie wskazówki to jakiś obłęd.
Mechanizm- bajka. Nie dziwię się, że kosztował taki kawał szmalcu. Było za co dać
Gratulacje!
ps. Robisz świetne fotki.
Mechanizm- bajka. Nie dziwię się, że kosztował taki kawał szmalcu. Było za co dać
Gratulacje!
ps. Robisz świetne fotki.
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2010-09-25, 21:40, w całości zmieniany 1 raz
:
Nie wierze.Przepiekny
Tylko chyba wlos nieoryginalny?Regulator cos cholernie na minusie jest,az poza labedzia szyjka.
Tak czy siak,kot,wymiotles.Piekny zegarek.
Tylko chyba wlos nieoryginalny?Regulator cos cholernie na minusie jest,az poza labedzia szyjka.
Tak czy siak,kot,wymiotles.Piekny zegarek.
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Piękny zegarek, nie zazdroszczę bo mam takiego
Mechanizm jest brudny - regulator jest poza łabędzią szyją - jeśli przy tak mocnym wysunięciu regulatora na minus chodzi punktualnie to pewnie brud hamuje balans - wychylenia są za małe i zegarek spieszy. Kąpiel by się przydała temu Poljotu - po czyszczeniu powinno być ok, tzn. regulator powinien siedzieć w łabędziej szyi i z tak położonym regulatorem zegarek będzie chodził punktualnie.
Mechanizm jest brudny - regulator jest poza łabędzią szyją - jeśli przy tak mocnym wysunięciu regulatora na minus chodzi punktualnie to pewnie brud hamuje balans - wychylenia są za małe i zegarek spieszy. Kąpiel by się przydała temu Poljotu - po czyszczeniu powinno być ok, tzn. regulator powinien siedzieć w łabędziej szyi i z tak położonym regulatorem zegarek będzie chodził punktualnie.
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Kocie Pocisnąłeś tym chronometrem kieszonkowym , Przepiękny zegarek , prosta tarcza i zarazem czytelna połączona z tymi wskazówkami - obłęd .
:
Piękny sprzęt Gratuluję
:
Są jeszcze takie cuda?! Fotki przepiękne...
:
bad, bad pussy cat!!!
cena powala na kolana ale to rzeczywiście piękny zegar! Gratulacje i zaopiekuj się nim dobrze!
cena powala na kolana ale to rzeczywiście piękny zegar! Gratulacje i zaopiekuj się nim dobrze!
:
Chciałbym, żeby mnie było stać wydać tyle na zegarek . 1485$ kosztuje nowy; za tego zapłaciłem znacznie mniej, ale i tak jak zobaczycie, gdzieś w połowie listopada, wieczorową porą futrzaka ściganego przez przedstawicieli firmy Kruk, to wiadomo kto będzie .
Bibliotek@rz napisał/a: |
Nie dziwię się, że kosztował taki kawał szmalcu. Było za co dać
|
Chciałbym, żeby mnie było stać wydać tyle na zegarek . 1485$ kosztuje nowy; za tego zapłaciłem znacznie mniej, ale i tak jak zobaczycie, gdzieś w połowie listopada, wieczorową porą futrzaka ściganego przez przedstawicieli firmy Kruk, to wiadomo kto będzie .
:
Ostatnio zmieniony przez kadarius 2010-09-26, 16:38, w całości zmieniany 1 raz
w tej chwili na zatoce za $900 jest taki poljot ze skrzynką i papierami - jeśli ktoś chętny --->KLIK
Ostatnio zmieniony przez kadarius 2010-09-26, 16:38, w całości zmieniany 1 raz
:
Twój jest w stanie jak nowy, nawet z tyłu na deklu farbę ochronną ma. Ceny fakktycznie poszybowały w górę, bo jeszcze ze 2-3 lata temu można było kupić taki zegarek za coś około 400-500 zł.
:
Odpowiedz do tematu
ja za mojego dałem 202,50 zł na alletanio
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!