Nowości od Christophera Ward'a
Odpowiedz do tematu

: Nowości od Christophera Ward'a
Tak sobie bezmyślnie chodzę po różnych zegarkowych stronkach, sam nie wiedząc czy czegoś szukam czy tylko oglądam i trafiam nieprzypadkowo na stronę niemalże owianego legendą na naszym forum Christophera W. ;) Pomyślałem, że przejrzenie oferty nie wywoła u mnie przyspieszonego bicia serducha, bo to co fajne już widziałem, a reszta mnie jakoś nie interesowała.
Aż natrafiłem na kilka perełek, które dopiero mają wejść do sprzedaży. To tylko te, które mnie urzekły, które od razu rzuciły mi się w oko, i które być może będą kiedyś na celowniku.

To proste, eleganckie chrono jest obłędne:

Pomarańczowe indeksy miażdżą, a w "gratisie"(za 100 funtów) druga strefa:

No i spójrzcie na tą dupeczkę:

I na świetny sekundnik a'la Maserati ;) :

Na deser model, który trochę przegrywa z powyższymi, ale za kopertę i mocowanie paska musiał się tu znaleźć:

Oby jak najszybciej trafiły do sprzedaży, a później na rynek wtórny ;) Chociaż trochę obawiałbym się kupna z racji późniejszej odsprzedaży, która może nie być łatwa po dobrych pieniądzach.

:
chrono i trident jest super - nie obawiałbym się kupna z prostej przyczyny, gdybym kupił to bym nie odsprzedał!!!

:
No widzisz Darku- ja mam tak, że jak kupuję to od razu myślę o odsprzedaży ;) Nie stać mnie na to żeby magazynować zegarki i niczego nie puszczać dalej w świat ;)

:
cóż począć :???:

Blaz
[Usunięty]
:
A moim zdaniem nie. :mrgreen:
Nie podobają mi się te nowe modele i daję temu wyraz w dyskusji na drugim CW. :mrgreen:
Co do ostatniego modelu, czyli C20 Lido, to jest efekt dyskusji po ostatnim zegarku forumowym, czyli tym:

:
kumotrze BLAZ a gdzie jest w regulaminie napisane że musi wam się wszystko podobać!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Blaz
[Usunięty]
:
Nie ma tak napisane?? No to trza wpisać! Przynajmniej w tym tajnym! :mrgreen: :mrgreen:

:
O! to właśnie - w tajnym powinno być napisane!!!

Blaz
[Usunięty]
:
I proszę moda nie nerwować do poniedziałku, bo dopiero w poniedziałek dostanę KingFishera, a do tego czasu wszystko leci mnie z rąk i rzucam brzydkimi wyrazami! :mrgreen:

:
Chrono jest obłędne.

:
...niebieskie wskazówki w białym chrono mnie zabiły...wyglądają świetnie

:
Chrono białe bardzo fajne, nurka to na żywo bym obadał , na fotce taki średni

:
ciekaw jestem na czym ma polegać customizacja VJ :mrgreen:
jakbym miał gdzieś luźne 750 łabądków czyli ok. 3,5k zetafonów to bym się poważnie zastanawiał :mrgreen:

:
Kolor tarczy w tym "czarnym" chrono wpada w brąz, w taką gorzką czekoladę- jest świetny.

Arek
[Usunięty]
:
Chrono świetny, ale strasznie mi coś przypomina i nie pamiętam co :roll:
Diver rewelacja, ale musi miec pomarańczowe indeksy i nie może miec drugiej strefy, wtedy biorę. Aa no i nie bardzo mi ta godzinowa wskazówka

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum