Odpowiedz do tematu
:
To może wtajemniczycie mnie, o co chodzi z tym SQL ? Zboczenie zawodowe podpowiada mi Structured Query Language ale, co to ma wspólnego z zegarkami ?
Pozdrawiam
TomeK (Teston)
*** Me, citizenoholic ***
TomeK (Teston)
*** Me, citizenoholic ***
:
To nick kolesia z kizi, sprawcy ostatniej awantury, która obnażyła poziom wiedzy miłośników zdjęć.
WĄTEK TUTAJ
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2010-09-20, 10:38, w całości zmieniany 1 raz
teston napisał/a: |
To może wtajemniczycie mnie, o co chodzi z tym SQL ? Zboczenie zawodowe podpowiada mi Structured Query Language ale, co to ma wspólnego z zegarkami ? |
To nick kolesia z kizi, sprawcy ostatniej awantury, która obnażyła poziom wiedzy miłośników zdjęć.
WĄTEK TUTAJ
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2010-09-20, 10:38, w całości zmieniany 1 raz
:
No i przy okazji po raz kolejny wyszedł tam poziom obłudy, chęci palenia na stosie itp. talibowskie cechy.
Teston, jedno jest pewne: zegarek jest podróbką wtedy, gdy nie ma pudełka, nie ma papierów i nie ma przywieszki oraz wtedy, gdy go prezes nie macał. Gdy prezes macał, a zegarek ma pudełko, papiery i przywieszkę to zegarek na pewno jest prawdziwy. To tzw. II Prawo Kizi.
Teston, jedno jest pewne: zegarek jest podróbką wtedy, gdy nie ma pudełka, nie ma papierów i nie ma przywieszki oraz wtedy, gdy go prezes nie macał. Gdy prezes macał, a zegarek ma pudełko, papiery i przywieszkę to zegarek na pewno jest prawdziwy. To tzw. II Prawo Kizi.
:
Qrw... Koleś ma coś do Monstera...
:
Odpowiedz do tematu
Wypraszam sobie (foch i ch.)
prezes to ja! a tamten to Prezes, Pan Prezes
prezes to ja! a tamten to Prezes, Pan Prezes
Skate or die!