Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
tomaliusz, fajny zegar - wiem bo miałem
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
tomaliusz, te pogło Cię
Codziennie nowy zegarek To nie fer.
Codziennie nowy zegarek To nie fer.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Kraj w ruinie
.
.
.
...tomaliusz
.
.
.
...tomaliusz
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Tomek szalejesz w tym roku
Z Mwh brałeś?
Z Mwh brałeś?
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Gratuluję nabytków
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Ja również gratuluję
Jak Cię czytają tak Ci piszą
Daniel
Daniel
:
A Osoba range'a nie miała???
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
No nie, broniłem się po każdej jego przymiarce bo wcześniej nosiłem mniejsze zegarki typu Riseman czy GW-M5610 i podobne .
Jak zacząłem większe nurasy zakładać to i G się większe akceptowalne dla mnie zrobiło, choć dla niektórych pewnie to taki Range jest maluch
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2016-04-21, 20:32, w całości zmieniany 3 razy
bow napisał/a: |
A Osoba range'a nie miała??? |
No nie, broniłem się po każdej jego przymiarce bo wcześniej nosiłem mniejsze zegarki typu Riseman czy GW-M5610 i podobne .
Jak zacząłem większe nurasy zakładać to i G się większe akceptowalne dla mnie zrobiło, choć dla niektórych pewnie to taki Range jest maluch
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2016-04-21, 20:32, w całości zmieniany 3 razy
:
tomaliusz, a Gulfmaster nie jest większy od Range
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Dorian06, gulfmaster ma inne mocowanie paska i lepiej przylega.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Jest większy ale ...
O tototo
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2016-04-21, 20:41, w całości zmieniany 1 raz
Dorian06 napisał/a: |
tomaliusz, a Gulfmaster nie jest większy od Range |
Jest większy ale ...
kornel91 napisał/a: |
Dorian06, gulfmaster ma inne mocowanie paska i lepiej przylega. |
O tototo
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2016-04-21, 20:41, w całości zmieniany 1 raz
:
Gulfa mierzyłem. Leży na moim nadgarstku rewelacyjnie. Range nie macałem.
:
Wiosna chyba bo G-Shocków tyle
Graty wszystkich
Graty wszystkich
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Woytec, to Ty pokazuj gw-a1100 już chyba 3 podejście?
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91