Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
.......świetny jest, tylko ten rozmiar nie dla mnie
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Przepiękna "imitycja krukudyla". Czy dają w zestawie nadmuchiwanego reichsmarszałka?
Dla zaawansowanych - mała imitacja celownika bombardierskiego z ekranikiem LCD (może na Raspberry Pi), który można zabrać ze soba do kibla. "Kleine beobachter: Wir scheiße gegen Engelland. Heute: Ostfront."
G.
Dla zaawansowanych - mała imitacja celownika bombardierskiego z ekranikiem LCD (może na Raspberry Pi), który można zabrać ze soba do kibla. "Kleine beobachter: Wir scheiße gegen Engelland. Heute: Ostfront."
G.
"We offer best solutions in search of a problem"
:
ale spamerka
:
nie spamerka, tylko na twój nadgarstek Athaya jak znalazł, pokochałbyś tego pilota bezgranicznie
:
toż na ebayu są podróby Laco za 200 E , mój rozmiar to max 50mm, no takiego Laco to wujowi bym kupił bo on ma nadgar taki że nawet złotoustyj by pasował , tylko to byłaby podróba, a wujo zegarka nie nosi bo w normalnym handlu nie ma takich pasków i brans
Ty mi tu Mijotą oczu nie mydlij
Maras68 napisał/a: |
nie spamerka, tylko na twój nadgarstek Athaya jak znalazł, pokochałbyś tego pilota bezgranicznie |
toż na ebayu są podróby Laco za 200 E , mój rozmiar to max 50mm, no takiego Laco to wujowi bym kupił bo on ma nadgar taki że nawet złotoustyj by pasował , tylko to byłaby podróba, a wujo zegarka nie nosi bo w normalnym handlu nie ma takich pasków i brans
Ty mi tu Mijotą oczu nie mydlij
:
w życiu tak nie oddają wiernie oryginału jak ów, a Athaya to 47 mm średnicy więc nie mydlij mi tu oczu wujkiem atletą
diverofobia napisał/a: |
toż na ebayu są podróby Laco za 200 E |
w życiu tak nie oddają wiernie oryginału jak ów, a Athaya to 47 mm średnicy więc nie mydlij mi tu oczu wujkiem atletą
:
widziałem widziałem, 47 to mój rozmiar, a co do wuja to Ci kiedyś fotę nadgara zrobię jak pojadę w Jacobca strony - złotoustnyj to dla niego ak sam raz - bez namydlania
:
można nosić można
:
Zuch chłop
Pozwalam ci rzucić mi to z pogardą pod nogi
Gbunder ten Gbonckh.
Pozwalam ci rzucić mi to z pogardą pod nogi
Gbunder ten Gbonckh.
"We offer best solutions in search of a problem"
:
gdzieżbym śmiał, a z drugiej strony chciałbyś
Jacek. napisał/a: |