Odpowiedz do tematu
:
Szurki zjadły 200 zł i 9 groszy...
:
Kiedy zamawiałeś i kiedy doszedł?
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Jak te żółwiki mają się do sumo? bo się waham mocno.
:
3 tygodnie temu, po dwóch trafił na WER Zabrze, później papierologia i dziś u mnie.
tomaliusz napisał/a: |
Kiedy zamawiałeś i kiedy doszedł? |
3 tygodnie temu, po dwóch trafił na WER Zabrze, później papierologia i dziś u mnie.
:
No WER Zabrze to działa skutecznie
Tak to 2 tyg. bez celnego nie byłoby źle.
Tak to 2 tyg. bez celnego nie byłoby źle.
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Tak, to był by dobry czas.... Trudno, zapłaciłem,zabolało i niestety tyle... Zdarzyło mi się to po raz pierwszy na jakieś 20 parę razy więc nie ma chyba co płakać...
:
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2016-02-12, 21:48, w całości zmieniany 1 raz
... to 10 zeta do każdego zegarka, nie ma co płakać
Z drugiej strony to obywatel powinien sam zgłosić taką daninę do odpowiednich służb
Z drugiej strony to obywatel powinien sam zgłosić taką daninę do odpowiednich służb
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2016-02-12, 21:48, w całości zmieniany 1 raz
:
Ciężko dyskutować z takim argumentem ...
:
Pierwszy zagraniczny zakup i od razu szczurki A przynajmniej mam w trakingu "Zatrzymano przez urząd celny".
Czyli mam czekać na korespondencje od nich? Czy może mailowo-przelewowo da się to załatwić?
Czyli mam czekać na korespondencje od nich? Czy może mailowo-przelewowo da się to załatwić?
:
Mi przy takim statusie nic nie robili nigdy, dopiero jak jest "zatrzymanie w cle" to się dzieje.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
u mnie "zatrzymanie przez UC" i "zwolnienie przez UC" odbyło się w tej samej godzinie i minucie
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
Zatrzymane przez UC weszło dziś o 4 w nocy (albo rano, jak kto woli), także pewnie w poniedziałek się coś zmieni.
:
nie przejmuj się, śpij spokojnie. Najpierw jest zatrzymanie w UC w-wa i trwa dłużej, potem jest zwolnienie, następnie ponowne zatrzymanie w UC lokalnym i zwolnienie, potem dopiero trafia do doręczenia.
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
No niestety, dziś przyszła korespondencja. Ehhh od początku problemy. Czyli mam rozumieć, że teraz mam im wysłać wydruk z PayPala i skan dowodu? Przynajmniej tak to rozumiem z korespondencji
Thomas666 napisał/a: |
nie przejmuj się, śpij spokojnie. Najpierw jest zatrzymanie w UC w-wa i trwa dłużej, potem jest zwolnienie, następnie ponowne zatrzymanie w UC lokalnym i zwolnienie, potem dopiero trafia do doręczenia. |
No niestety, dziś przyszła korespondencja. Ehhh od początku problemy. Czyli mam rozumieć, że teraz mam im wysłać wydruk z PayPala i skan dowodu? Przynajmniej tak to rozumiem z korespondencji
:
Odpowiedz do tematu
Ja jak mnie się takie cuś trafiło, to załatwiałem e-mailem. Wysyłałem to co tam potrzebowali, w szczególności np. wydruk Paypala czy tam zrzut z aukcji.
Zazwyczaj na drugi dzień zwalniali i przychodził listonosz i kazał płacić
Zazwyczaj na drugi dzień zwalniali i przychodził listonosz i kazał płacić
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...