Haldor Abissi
http://haldorwatches.com
Zegarek zaprojektowany w Niemczech, manufakturowany w Śfajcarii przez firmę mającą siedzibę w Słowenii....
Preorder na crowdfundingowym indiegogo za 545 dolki z planowanym terminem dostawy kwiecień 2016 roku, wysyłka worldwide za friko. Cena regularna 815 dolków po preorderze.
Dane techniczne:
-CASE MATERIAL: 316L Stainless Steel marine grade
-CASE DIAMETER: 45,5mm (excluding crown)
-CASE HEIGHT: 15,5mm
-CASE LENGTH: 57mm
-LUG WIDTH: 24mm
-CROWN DIAMETER: 7,5mm screw down
-SAPPHIRE CRYISTAL: 4mm thick, inside AR coated anti-scratch crystal
-BEZEL: 120 click unidirectional bezel with Zirconia (ZrO2) ceramic inlay
-AUTOMATIC HELIUM VALVE: at 9h position
-SWISS SUPERLUMINOVA C3: on hands, dial and bezel 12h dot
-WATER RESISTANCE: 1000m/3300ft, offically certified by Swiss test laboratory
-MOVEMENT: Swiss Made ETA 2824-2 (adjusted in 5 positions to a Top Grade level)
właściwie nuras jakich wiele na rynku, ale mimo wszystko brałbym...lubie po arabsku na tarczy , wykonanie wygląda na tych fotach na naprawdę godne a i projekt autorski a nie pakowana w generyczne koperty masówka ....
CO myślicie?
Odpowiedz do tematu
: Haldor
Ostatnio zmieniony przez Antigalacticos 2016-02-09, 15:30, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Antigalacticos 2016-02-09, 15:30, w całości zmieniany 1 raz
:
Podoba mi się koperta z prostokątnym wycięciem w uszach, bezel i bransoleta.
Tarcza podobałaby mi się bardziej bez daty, zamiast ety mogli miyote 90S5 i zamiast okienka dać czwarty indeks.
Wiem jednak, że większość kupujących optuje za datownikiem więc taki będzie im łatwiej sprzedawać.
Tarcza podobałaby mi się bardziej bez daty, zamiast ety mogli miyote 90S5 i zamiast okienka dać czwarty indeks.
Wiem jednak, że większość kupujących optuje za datownikiem więc taki będzie im łatwiej sprzedawać.
:
Nie moze być miyota, bo widzę ze podkreślają szwajcarskość...
Generalnie wyglada, jakby sfinansowali projekt pieniędzmi zapisanych ludzi. Nazbierali ponad 58 tysi zielonych i jazda. Czyli, nic prostszego
https://www.indiegogo.com...ve-watches--2#/
Generalnie wyglada, jakby sfinansowali projekt pieniędzmi zapisanych ludzi. Nazbierali ponad 58 tysi zielonych i jazda. Czyli, nic prostszego
https://www.indiegogo.com...ve-watches--2#/
:
Machu będzie zainteresowany.
A do tego kształt koperty, usuwający cień nadziei, że jednak na normalnych nadgarstkach da się to nosić.
A do tego kształt koperty, usuwający cień nadziei, że jednak na normalnych nadgarstkach da się to nosić.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Dorian06, chciałem dokładnie to samo napipsać. Poza tym, bez nakładanych indeksów, hmm
:
Był juz pokazywany
Koperta i bransa świetne, jakby jeszcze dali do wyboru jakis mniej oklepany kolor to bym się zastanowił poważnie
Koperta i bransa świetne, jakby jeszcze dali do wyboru jakis mniej oklepany kolor to bym się zastanowił poważnie
:
Jarek, gdzie był pokazywany? Kornela muszę zapytać
Michał, L2L to chyba faktycznie problem żeby sie na mniejszych łapach sensownie układał...
Marcin jak Ty z tych zdjeć widzisz, ze indeksy nie sa nakładane? szacun
Michał, L2L to chyba faktycznie problem żeby sie na mniejszych łapach sensownie układał...
Marcin jak Ty z tych zdjeć widzisz, ze indeksy nie sa nakładane? szacun
:
A np. tutaj był http://www.czwarty-wymiar...1005429#1005429
I jeszcze w temacie 'co ci wpadło w oko' był ale to już trudniej znaleźć...
I jeszcze w temacie 'co ci wpadło w oko' był ale to już trudniej znaleźć...
:
Kolega mnie wyręczył
Antigalacticos napisał/a: |
Jarek, gdzie był pokazywany? Kornela muszę zapytać
Michał, L2L to chyba faktycznie problem żeby sie na mniejszych łapach sensownie układał... Marcin jak Ty z tych zdjeć widzisz, ze indeksy nie sa nakładane? szacun |
Kolega mnie wyręczył
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Odpowiedz do tematu
No a sa? Jak w magrette. Identycznie