Odpowiedz do tematu
:
Ano! Z żalem zrezygnowałem z oryginału, ze względu na rozmiar, to teraz mam takiego na ćwierć ściany...
Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
:
Otago docelowo powstanie 5-ć sztuk.
Drugi jest prawie skończony, a kolejne leżą na warsztacie
Drugi jest prawie skończony, a kolejne leżą na warsztacie
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
.....dzięki
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Mam pytanie-czy ma ktoś otago z okolic tychów celem przymiarki.
:
Witam wszystkich
Mam też pytanie: czy zegarki otago mają tarczę ze szlifem słonecznym.
Mam też pytanie: czy zegarki otago mają tarczę ze szlifem słonecznym.
:
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2016-02-04, 17:58, w całości zmieniany 1 raz
Tylko niebieski , pozostałe kolorowe raczej nie mają szlifu tylko są takie metaliczne.
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2016-02-04, 17:58, w całości zmieniany 1 raz
Skate or die!
:
Prezesso dzięki za info.
:
Alamo dzięki. W świetle powyższego "biorę" niebieski.
:
Od dwóch miesięcy przyglądam się temu Otago:-), jest to bardzo przyjemny zegarek, na dodatek w kolorze niebieskim prezentuje się obłędnie. Szkoda tylko że niebieski sprzedawany jest na gumie a nie na skórzanym pasku.
Pozdrawiam
floyd
Pozdrawiam
floyd
:
Wybaczcie, że odkopię nieco temat
Czy planowana jest jakaś reedycja Otago ? Chodzi mi po głowie wersja w graficie ..
http://sklep.gerlach.org....1&product_id=60
Czy planowana jest jakaś reedycja Otago ? Chodzi mi po głowie wersja w graficie ..
http://sklep.gerlach.org....1&product_id=60
:
W wersji którą znasz, nie.
Planowaliśmy Otago II odświeżone, ale to bardzo wstępne pomysły są, a nurków w stadiach zaawansowania większego mamy kilka modeli, więc ...
Planowaliśmy Otago II odświeżone, ale to bardzo wstępne pomysły są, a nurków w stadiach zaawansowania większego mamy kilka modeli, więc ...
:
Odpowiedz do tematu
Dzięki Alamo
Otago przypadł mi mocno do gustu wizualnie. Zwłaszcza wersja w graficie. Pomarańcz jest również bardzo fajna, ale chciałbym całą jednolitą, bez czarnych akcentów.
A Otago II w wersji odświeżonej, to wcale nie jest zły pomysł, skoro poprzednik tak dobrze się wyprzedał Trzymam kciuki, by ta koncepcja jednak nie upadła ..
Otago przypadł mi mocno do gustu wizualnie. Zwłaszcza wersja w graficie. Pomarańcz jest również bardzo fajna, ale chciałbym całą jednolitą, bez czarnych akcentów.
A Otago II w wersji odświeżonej, to wcale nie jest zły pomysł, skoro poprzednik tak dobrze się wyprzedał Trzymam kciuki, by ta koncepcja jednak nie upadła ..