rusPAM dla Chochoła
Odpowiedz do tematu

: rusPAM dla Chochoła
...dawno, dawno temu, gdy nie było jeszcze CW zanabyłem sprawna sławę - "na części".... Prakuzynkę MM :)

...obita, obdarta, zrysowana, zalana, brudna... piękna !!!

Zgniłozielona tarcza (niegdyś czarna(?)), nietypowe teleskopy, podkreślony sladami eksploatacji kształt koperty... postanowiłem zachować ją w całości, taką jaką jest - jako pierwszego świadomego "szczura" w kolekcji :)
Ubrdało mi się też zachować te teleskopy - nie było wyjścia - musiała dostać specjalny pasek...
Dawcą "materiału" został zniszczony, wojskowy chlebak, jeszcze w kamuflażu deszczyk i szczurza, pseudomilitarna Sława dostała szlachetne 24mm :)

A dlaczego dla Chochoła? PAMy spopularyzował filmowy Rambo -S.Stallone - "militarny" rusPAM też musi miec swojego bohatera:

Ostatnio zmieniony przez voli 2010-09-09, 17:50, w całości zmieniany 2 razy
:
Klimaciarski zegarek Voli!
Jak Ty ją przymocowałeś do tego paska? Przyszyłeś? ;)

:
Voli świetne połączenie :)
Jak sprawdza się w praktyce?

:
Przyszyłem teleskopy - nić prowadzona jest przez cześć ze sprężynką, aby dobrać się do werku trzeba ją wypiąć z teleskopów :)

Dziwactwo wiem...

....ale wybrałem się dziś w niej na zakupy - mina kasjerki "jak się to k..a trzyma??? :shock: " - Bezcenna :mrgreen:

Można więc powiedzieć, że sprawdza się dobrze - a długodystansowo - nie wiem - na dzierganie napadło mnie wczoraj wieczorem :)

Ostatnio zmieniony przez voli 2010-09-09, 18:04, w całości zmieniany 1 raz
:
Fajnie że zachowałeś ten zegarek , teraz ma pasek i historię . Już na zawsze zostanie w pamięci .

:
Wypaśna ta Sława Violi , bardzo fajnie wygląda na tym homemadzie :razz:

:
śmiszna ta sława - szczególnie w tej konfiguracji :mrgreen:

Blaz
[Usunięty]
:
Świetny pomysł. :grin:

:
Voli świetna robota, sam w pierwszej chwili pomyślałem jak to się Q :razz: :razz: :razz: trzyma. :wink:

Gratuluję pomysłu.

:
Fantastycznie wygląda ten zegarek z takim pasem :smile: Świetny pomysł :smile:

:
pierwszy raz widze takie teleskopiki. A sesja zdjęciowa wymiata!

:
Zegarek do zadań specjalnych. Pewnie już wysłużył swoje w jakimś wywiadzie bądź innej tajnej organizacji paramilitarnej i na emeryturę trafił w Twoje ręce, gdzie w nowym mundurze przeżywa swoją drugą młodość :mrgreen:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum