Odpowiedz do tematu
:
Machu, rzeczywiście głównie wielkość, ale też przegrały z innymi, nie można mieć wszystkiego
:
Kilka widziałbym u siebie w pudełeczku.
Ulotny napisał/a: |
No to zaczynamy
Było minęło Mam nadzieję, że ten rok będzie lepszy |
Kilka widziałbym u siebie w pudełeczku.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Santino, szkoda zwałaszcza tej białej AT , rewelacyjny zegar !
Ulotny, naliczyłem 33 sztuki...
Ulotny, naliczyłem 33 sztuki...
:
Pomyliłeś się było 34, a do tego niektóre kilka razy jak Seiko MM, czy Eterna 4H, czy Damasko, a do tego jeszcze jeden w drodze
mazik77 napisał/a: |
Ulotny, naliczyłem 33 sztuki... |
Pomyliłeś się było 34, a do tego niektóre kilka razy jak Seiko MM, czy Eterna 4H, czy Damasko, a do tego jeszcze jeden w drodze
:
mazik77, fajna jasna AT, ale będę polował na niebieską - jak tylko budżet zegarkowy odbuduję
:
Można podsumować, bo więcej nie będzie w tym roku - w sumie wszystko tegoroczne, z wyjątkiem seiko, nowy wymiar "redukcji"
w sumie chinawatches pełną gębą, chyba każdy chiński tylko każdy trochę inaczej
w sumie chinawatches pełną gębą, chyba każdy chiński tylko każdy trochę inaczej
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
To co będzie w przyszłym
Ulotny napisał/a: | ||
Pomyliłeś się było 34, a do tego niektóre kilka razy jak Seiko MM, czy Eterna 4H, czy Damasko, a do tego jeszcze jeden w drodze |
To co będzie w przyszłym
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Ooo tego to nie wiem, mam nadzieję, że będzie spokojniej, trochę jestem już zmęczony tymi zmianami
Dorian06 napisał/a: | ||||
To co będzie w przyszłym |
Ooo tego to nie wiem, mam nadzieję, że będzie spokojniej, trochę jestem już zmęczony tymi zmianami
:
Ulotny, grubo
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
A ja kończę 2015 tak, skromnie ale ważne, że cieszą
Pierwszy był Casio kwarcyk, dostałem laaaata temu od dziewczyny na urodziny , ma ciekawie delikatnie gliszowaną tarczę coś w podobie do Orienta Millenium. Później już samodzielny zakup - Diesel noi w sumie wystarczy, poza pudełkiem z wiadomych przyczyn, młody i głupi byłem , Później w tym podobnym czasie pojawił się MiniMonster i Parnis z fajnym pachem od Przemka @nickstraps, zakupione już na foum. Później Slava Arbuz, chwila przerwy i polowanie na Orienta Milleniuma, na koniec przejęty z Kizi jako miesięczny GW-9200 vel Rysiek w dobrych w sumie pieniądzach.
Pierwszy był Casio kwarcyk, dostałem laaaata temu od dziewczyny na urodziny , ma ciekawie delikatnie gliszowaną tarczę coś w podobie do Orienta Millenium. Później już samodzielny zakup - Diesel noi w sumie wystarczy, poza pudełkiem z wiadomych przyczyn, młody i głupi byłem , Później w tym podobnym czasie pojawił się MiniMonster i Parnis z fajnym pachem od Przemka @nickstraps, zakupione już na foum. Później Slava Arbuz, chwila przerwy i polowanie na Orienta Milleniuma, na koniec przejęty z Kizi jako miesięczny GW-9200 vel Rysiek w dobrych w sumie pieniądzach.
:
Raczej już nic nowego nie dojdzie, więc moje podsumowanie:
Sprzedane zegarki - brak.
Coś nie mogę się przekonać, żeby cokolwiek sprzedać.
Nowe nabytki:
Zaczęło się od dużego formatu - coś na kominek do nowego domu:
Później na urodziny taki plasticzak wpadł:
Żonie się odwdzięczyłem miniaturką zegarka:
NRD-owo:
Prawie jak kosmonauta:
Kolejny telewizorek, niestety okazał się padliną, będzie do eksperymentów:
Kwarcowej przygody ciąg dalszy:
...i wisienka na torcie:
Pozdrawiam
Eryk
Sprzedane zegarki - brak.
Coś nie mogę się przekonać, żeby cokolwiek sprzedać.
Nowe nabytki:
Zaczęło się od dużego formatu - coś na kominek do nowego domu:
Później na urodziny taki plasticzak wpadł:
Żonie się odwdzięczyłem miniaturką zegarka:
NRD-owo:
Prawie jak kosmonauta:
Kolejny telewizorek, niestety okazał się padliną, będzie do eksperymentów:
Kwarcowej przygody ciąg dalszy:
...i wisienka na torcie:
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Podsumowanie, podsumowanie, hmm... jakoś w połowie roku miałem "odwyk" ale jakieś zmiany nastąpiły
"co było, a nie jest.."
Zostały ale na ile któż to wie...
"co było, a nie jest.."
Zostały ale na ile któż to wie...
Prawdziwe zwycięstwo to zwycięstwo nad sobą.
:
roberp1, LumTec jest z wyjebolitu
Pacard świetny. Jak leżał na bazarki akurat miałem dziurę.
Pacard świetny. Jak leżał na bazarki akurat miałem dziurę.
:
Dorian06, Pacard rękę by Ci urwał
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
, dokładnie pozaziemska technologia - Tungsten (czyli węglik Wolframu), nie do zaje....
Fakt Pacek świetny, rewelacyjny diver, taki typowy germański oprawca, ale duży to on jest, ale super się układa na ręce, jak będzie okazja kupuj bo wart tego
Ostatnio zmieniony przez to tamto 2015-12-31, 17:04, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Dorian06 napisał/a: |
roberp1, LumTec jest z wyjebolitu |
, dokładnie pozaziemska technologia - Tungsten (czyli węglik Wolframu), nie do zaje....
kornel91 napisał/a: |
Dorian06, Pacard rękę by Ci urwał |
Fakt Pacek świetny, rewelacyjny diver, taki typowy germański oprawca, ale duży to on jest, ale super się układa na ręce, jak będzie okazja kupuj bo wart tego
Ostatnio zmieniony przez to tamto 2015-12-31, 17:04, w całości zmieniany 1 raz
Prawdziwe zwycięstwo to zwycięstwo nad sobą.