ETERNA KONTIKI FOUR HANDS
Odpowiedz do tematu

:
Maxio napisał/a:
...no i ma fioletowe podświetlanie :twisted:

Ma Indiglo :mrgreen: :wink: :razz: :lol:

:
Ciekawa, nawet bardzo......chetnie pomacam "prawdziwy" zegarek :mrgreen:

:
...przy spotkaniu z nią na żywo, bardzo dużo zyskuje. Świetny zegarek, mimo kropeczki na wskazówce daty :twisted:

:
Taką chińską kropkę znaczy ma :razz: :twisted: :?:

:
kurna - ja bym deklem na wierzch nosił :mrgreen: - zajebisty jest!

:
Gratuluję :!: :!: :!:

Eterna KonTiki to piękny elegancki zegarek. Do tego nie jakiś wypierdek 36mm lecz pokaźny 42mm + 22 w uszach - idealne wymiary, jak już ktoś wspomniał. Kiedyś wybrałem się do Apartu, poprosiłem o szampańską Eternę, założyłem na rękę i tak z nią siedziałem pół godziny, podtrzymując rozmowę ze sprzedawcą.

Niestety na Alletanio są tylko jasne Eterny... gdyby była szampańska... :roll:

Cudo sikor. Gratuluję jeszcze raz :!:

:
Odświeżę i zapytam autora tematu Spinnera.
Jak z tą Eterną po 4 miesiącach noszenia, mocno zdążyła się już porysować ? Bardzo widać rysy. Bransoleta jest matowa czy polerowana ? Dzięki

:
Spinneros jest chwilowo nieobecny, ale z tego co wiem to jestpanzadowolony :wink:

:
Wywiad, wpadaj na październikowe spotkanie to sam obmacasz ;) Na poprzednim wszyscy byli porobieni z zazdrości :P Nie wiem jak będzie teraz...

:
Nie wszyscy : )

"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
No kilku malkontentów może się znalazło, ale byliście w nieliczącej się mniejszości ;)

:
byliśmy :mrgreen: ale to niczego nie zmienia :twisted:

Blaz
[Usunięty]
:
Bibliotek@rz napisał/a:
No kilku malkontentów może się znalazło, ale byliście w nieliczącej się mniejszości ;)

Jeszcze raz powtórzę i to głośno, bo Spinnerosa nie ma, więc mnie krzywdy nie zrobi: wolę Damasko! :mrgreen:

:
Blaz napisał/a:
Bibliotek@rz napisał/a:

Jeszcze raz powtórzę i to głośno, bo Spinnerosa nie ma, więc mnie krzywdy nie zrobi: wolę Damasko! :mrgreen:

+1 Mój człowiek !! : )

"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Wolę Eternę.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum