Kolejny temat do szpamerki by się przydał. Czasem bierze mnie zaduma co w tym roku udało nam się zrealizować z naszych zegarkowych planów, a jeszcze ciekawsze jest chyba to co z nami pozostało. U mnie kilka zegarków się przewinęło ale zostały w kolekcji tylko cztery. Przyznam się, że ten rok pod tym względem muszę zaliczyć do udanych (pomimo, że na początku dokonałem sporych wyprzedaży).
I tak chronologicznie pojawiły się:
I póki co nie moja fotka ale podmienię
Oby w przyszłym roku udało się podobnie rozbudować zbiorek to byłbym zadowolony
A co u was?
Odpowiedz do tematu
:
A jak to teraz sprawdzić? Plany zegarkowe na ten rok zrealizowałem bodaj w marcu
:
Z ciekawych rzeczy in plus to (chyba): 3xGSTP, dwa wojaki z US (1943 i 1944) od Wintergreena oraz trzy Omegi, jedna 1012 jako równolatka na okrągłe urodziny, dwie z 1920-40.
In minus - pozbyłem się znacznej części legend PRL - jakieś Woldmastery, Poljoty itp. poszły do ludzi.
In minus - pozbyłem się znacznej części legend PRL - jakieś Woldmastery, Poljoty itp. poszły do ludzi.
Antisocial and faceless...
:
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2015-12-22, 09:02, w całości zmieniany 2 razy
Hmm.... Z tego co pamiętam to:
ODESZŁY Z PUDEŁEK:
PRZYSZŁY I ODESZŁY:
PRZYSZŁY I JESZCZE SĄ:
ODESZŁY Z PUDEŁEK:
PRZYSZŁY I ODESZŁY:
PRZYSZŁY I JESZCZE SĄ:
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2015-12-22, 09:02, w całości zmieniany 2 razy
:
Wpadlo z 10 sztuk:))
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Nic nie planowałem, wyszło jak wyszło No i w sumie mam tylko jeden zegarek kupiony wcześniej niż w tym roku
Z tego co kupiłem tylko 3 zmieniły właścicieli ...no i czekam jeszcze na ostatnie ogniwo jeszcze
A na przyszły rok plan jest bardzo konkretny - zobaczymy ile z niego wyjdzie
Z tego co kupiłem tylko 3 zmieniły właścicieli ...no i czekam jeszcze na ostatnie ogniwo jeszcze
A na przyszły rok plan jest bardzo konkretny - zobaczymy ile z niego wyjdzie
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ostatni raz zegarek kupiłem w kwietniu. Więcej grzechów nie pamiętam
A ta poważnie to w tym roku kupiłem tylko dwa. Obydwa na forum. Alpha Seamaster i taką, wiadomo od kogo Invicte
Najlepsze jest to, że zupełnie o niej zapomniałem i dopiero ten temat mi uświadomił, że ją gdzieś mam
A i jeszcze jedno. Żadnego zegarka się jeszcze nie pozbyłem, chociaż planuję to od zeszłego roku
A ta poważnie to w tym roku kupiłem tylko dwa. Obydwa na forum. Alpha Seamaster i taką, wiadomo od kogo Invicte
Najlepsze jest to, że zupełnie o niej zapomniałem i dopiero ten temat mi uświadomił, że ją gdzieś mam
A i jeszcze jedno. Żadnego zegarka się jeszcze nie pozbyłem, chociaż planuję to od zeszłego roku
" Idiotów generalnie jest mało na świecie, ale są tak sprytnie porozstawiani, że co rusz któregoś spotykamy "
:
Miałem takiego brzydala? No musi miałem Sekundnik nie spadł jeszcze?
A ja nic nie będe podsumowywał, więcej chyba sprzedałem niż kupiłem i wogle jakos nudzą mnie ostatni te zegarki
A ja nic nie będe podsumowywał, więcej chyba sprzedałem niż kupiłem i wogle jakos nudzą mnie ostatni te zegarki
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
U mnie z tegorocznych zakupów zostały dwa.
A ile kupiłem i sprzedałem to nie pamiętam.
W każdym razie rok uważam za bardziej niż bardzo udany.
A ile kupiłem i sprzedałem to nie pamiętam.
W każdym razie rok uważam za bardziej niż bardzo udany.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Ostatnio zmieniony przez satanic666 2015-12-22, 09:00, w całości zmieniany 1 raz
Kupiłem i sprzedałem
I jeszcze coś by się znalazło ale zdjęć nie mam
I jeszcze coś by się znalazło ale zdjęć nie mam
Ostatnio zmieniony przez satanic666 2015-12-22, 09:00, w całości zmieniany 1 raz
:
U mnie trzy LETECKE zakupione w zacnych cenach, pokazywać nie muszę wszyscy znają na pamięć: Helvetia, Sita, Doxa jestem mega kontent
do tego w okazyjnej cenie LACO lotnik mechaniczny
do tego w okazyjnej cenie LACO lotnik mechaniczny
:
Tak na szybko ale to na pewno nie całość z 2015
Przyszło i zostało
Przyszło i wyszło
Reszty nie pamiętam
Przyszło i zostało
Przyszło i wyszło
Reszty nie pamiętam
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Dlatego po prostu nie ma sensu kupować zegarków które zamierzamy później sprzedać
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Tej, ja żadnego nie zamierzałem sprzedać w momencie kupna, no, może czasem juz kilka godzin po, ale nigdy przed
Odpowiedz do tematu
Iks napisał/a: |
Dlatego po prostu nie ma sensu kupować zegarków które zamierzamy później sprzedać |
Tej, ja żadnego nie zamierzałem sprzedać w momencie kupna, no, może czasem juz kilka godzin po, ale nigdy przed
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй