Odpowiedz do tematu
:
już się przyzwyczaiłem do jego obecności na forum , tolerancyjny jestem choć za Eposem nie przepadam
:
:
a propos szczycenia się szwajcarskością - starsze Eposy jako logo miały samą nazwę EPOS (tak jak nie szukając daleko w moim 3367) teraz widzę EPOS SWITZERLAND.
Kiedy tak się porobiło temu eposu???
Kiedy tak się porobiło temu eposu???
:
Stawiam, że później
:
Ale przed Eposem jest jeszcze sporo miejsca do popisu Tyle nie wykorzystanego miejsca na tarczy
:
E tam ...
Takie czasy nastały, że człowiek żeby w kulturalnym towarzystwie zasiąść z zegarkiem - to musi do niego brac pudło i papiery, bo bez pudełka i papierów nawet na oryginalnej tarczy Rolexa się indeksy przekrzywiają od samego patrzenia... samo "Epos Słis Kłalita" na tarczy może być mało ...
Takie czasy nastały, że człowiek żeby w kulturalnym towarzystwie zasiąść z zegarkiem - to musi do niego brac pudło i papiery, bo bez pudełka i papierów nawet na oryginalnej tarczy Rolexa się indeksy przekrzywiają od samego patrzenia... samo "Epos Słis Kłalita" na tarczy może być mało ...
:
Alamo ty masz głowę! trzeba jeszcze do zegarka (np. do dekla) doklejać taki mały buklecik ze wszystkimi certyfikatami, pieczęciami, podpisami itd. oczywiście należy także dołączyć mikroczip. Z zegarkiem trzeba się zgłaszać raz w tygodniu a autoryzowanym serwisie aby otrzymać potwierdzenie autentyczności w formie elektronicznej oraz certyfikatu - brak któregokolwiek potwierdzenia będzie skutkował uznaniem zegarka za falsyfikat, podróbę itp. itd. oraz konfiskatą i publicznym walcowaniem!!!
Potwierdzenie oczywiście powinno być płatne - 5% wartości rynkowej zegarka!
Potwierdzenie oczywiście powinno być płatne - 5% wartości rynkowej zegarka!
:
Za zniszczenie sznurka jak sznurka, ale jak ktoś sobie, na ten przykład, lupke usunie - to od razu kęsim za zgubienei zawieszki tez kara, 200 ojro. Powinna tez to sprawdzac specjalna komórka policji. Albo lotne brygady stowarzyszone, he he, z policją
hotwax napisał/a: |
i kara za zniszczenie sznureczka od przywieszki jako oryginalnej i integralnej części zegarka |
Za zniszczenie sznurka jak sznurka, ale jak ktoś sobie, na ten przykład, lupke usunie - to od razu kęsim za zgubienei zawieszki tez kara, 200 ojro. Powinna tez to sprawdzac specjalna komórka policji. Albo lotne brygady stowarzyszone, he he, z policją
:
Raczej z odpowiednimi salonami.
:
A nie pisałem? Zazdrośniki
Cytat: |
.....Zaraz melepety napiszą, że się zbyt szczyci swoją szwajcarskością To tak z zazdrości |
A nie pisałem? Zazdrośniki
:
Odpowiedz do tematu