Oceaniczna Planetoida test długodystansowy
Odpowiedz do tematu

:
Szoooook !!!
A może to się nadaje do działu "jak przechowujecie swoje zegarki" ?
Alamo, rozwaliłeś mnie :shock:

:
TomekR napisał/a:
O :shock: :shock: :shock: q.wa, ja pier...lę, spadłem z krzesła :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , niektórych to już nieźle powaliło, gotować zegarek w bigosie :shock: :shock: :shock: :shock: , czy jest na sali lekarz? :grin: :grin: :grin:

Jest, ale on też zbiera zegarki :mrgreen: :wink:

:
Masakra...Alamo brak mi słów...

"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Alamo :mrgreen: mistrzostwo świata :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:
Muszę przyznać, że tajny składnik wzbogacił smak bigosu :P ;) :lol: ...

A tak na serio, w środku naszego pacjenta śmiga taki oto DG28 :

Jak widzicie, jest nawet przyzwoita uszczelka, koperta jest bardzo ładnie pasowana - dziś robiłem smarowanie gwintów i uszczelki. Jest też lepiej wykończona niż w Alpchie - polerowane wewnętrzne krawędzie uszu, i obrobiona koperta miedzy nimi.
:?:
Pacjent ugotowany idzie od piątku idealnie. Bigos na nim wrażenia nie zrobił.

Jaro - spłakałem się ze śmiechu :-) Zapiekanie w pasztecie - tego jeszcze na forum nie ćwiczyliśmy :lol: ...

Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2010-09-05, 12:39, w całości zmieniany 1 raz
:
I to jest prawdziwy test. Wszelkie ISO miedzy posladki mozna wsadzic :mrgreen: :mrgreen:
ALAMO ! W Tobie to ulanska krew plynie, z taka fantazja na sto procent ulanska :grin:

Noze tez lubie
:
Pewnie to już widzieliście, ale może takie testy ?

http://www.youtube.com/wa...player_embedded

Arek
[Usunięty]
:
topek napisał/a:
ALAMO ! W Tobie to ulanska krew plynie, z taka fantazja na sto procent ulanska :grin:

Krzychu, wykąpmy nasze konie w szampanie :mrgreen:
albo chociaż oblejmy kota piwem :roll:

:
No dobra - ostatecznie oblejemy królika-miniaturkę Sprite :lol: ...

:
Można gotować zupę z gwoździa, można bigos z planetoidy...

FORZA Robert!
RK WRT
:
Test długodystansowy powinien polegać na zawekowaniu zegarka w słoiku z leczem, bigosem, czy też fasolką :mrgreen:

Ostatnio zmieniony przez Smok 2010-09-06, 23:26, w całości zmieniany 1 raz
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Moja Alpha przeszla ostry test - zagle na baltyku przy dosc sporych falach. Oprocz kilku rysek na wkladzie bezela jest miod,a kilka razy niezle pierdzielnela o burte przy fali.Prawdziwy pancerniak ;D

"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
To może teraz zabezpieczyć szkiełko i przejechać po zegarku samochodem?

:
Czekam z niecierpliwością na proponowane tu w tym wątku zapiekanie w pasztecie :mrgreen: :mrgreen:

:
Ja mogę się zgłosić do zjedzenia tegoż :)

Wojtek

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum