Odpowiedz do tematu
:
Ten grawerowany Millgaus kosztuje $16 000 a bez upiększeń tylko około 6k więc grawerka jako taka wychodzi $10 000.
Za tę cenę na pewno znajdziesz grawera który upiększy Ci tego, kupionego za 2 tysiące złotych polskich, Tissota i to według własnego życzenia
Edit
Literówki i debug
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2015-12-12, 17:07, w całości zmieniany 3 razy
Ten grawerowany Millgaus kosztuje $16 000 a bez upiększeń tylko około 6k więc grawerka jako taka wychodzi $10 000.
Za tę cenę na pewno znajdziesz grawera który upiększy Ci tego, kupionego za 2 tysiące złotych polskich, Tissota i to według własnego życzenia
Edit
Literówki i debug
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2015-12-12, 17:07, w całości zmieniany 3 razy
:
Pewien Pan w Krakowie robi ładne grawery
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Tissota tak podziaranego bym nie nosił, a miglanca i owszem
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Fantastico
hej ho
:
A takich miglanców
to ze 4 sztuki wyrwiesz za 2 tysie .... i wygrawerujesz w dodatku
Bardziej mnie w tym pokazanym przez Tomka martwi ten widok :
zwłaszcza za tyle siana
to ze 4 sztuki wyrwiesz za 2 tysie .... i wygrawerujesz w dodatku
Bardziej mnie w tym pokazanym przez Tomka martwi ten widok :
zwłaszcza za tyle siana
:
... nocoty... piękna cepelia
Sylwek napisał/a: |
Bardziej mnie w tym pokazanym przez Tomka martwi ten widok : Obrazek zwłaszcza za tyle siana |
... nocoty... piękna cepelia
:
znaczy co? krowa nie oblizała? musi jakiś pastuszek obcego pochodzenia szlify robił ...
Spam napisał/a: |
....
... nocoty... piękna cepelia |
znaczy co? krowa nie oblizała? musi jakiś pastuszek obcego pochodzenia szlify robił ...
:
..sam jesteś pastuszek
:
Pastuszek Eneasz?
:
...jeżeli tak to zamienił dremelek na rylec
Woytec napisał/a: |
Pastuszek Eneasz? |
...jeżeli tak to zamienił dremelek na rylec
:
W tłumaczeniu się będzie,że się ręka onemu Miszczowi omskła
Zwykłą szlifierką przeciętny ślusarz z epoki Peerelu by lepiej wyszlifował tą puncę firmową rolexa.
Cepelia to przy tym wykonaniu może być tylko i wyłącznie komplementem , w dodatku nie zasłużonym.
Syf ,kiła i mogiła.
Zegarek naręczny Panie i Panowie ,jest czymś na tyle małym,że każdy niedorobiony szczegół natychmiast wpada w oko . Ten akurat model jest zrobiony na tzw : odpierdolll . Mówię tu tylko o kopercie, oraz koronce. Koronka wygląda na taka,która wyszła z łazienkowej galwanizerni. Biorąc pod uwagę cenę tego zegarka , doznałem szoku... Szoku przez duże S . Nie interesuje mnie tu grawer reszty,bo ten ewidentnie jest maszynowy, widać to doskonale w zestawieniu z okolicami koronki ..
Za wszechobecne CNC płacić tyle kasy? W dodatku spieprzone?
Jestem na nie ... a kto chce nosić ,niech nosi .
Spam napisał/a: |
...
...jeżeli tak to zamienił dremelek na rylec |
W tłumaczeniu się będzie,że się ręka onemu Miszczowi omskła
Zwykłą szlifierką przeciętny ślusarz z epoki Peerelu by lepiej wyszlifował tą puncę firmową rolexa.
Cepelia to przy tym wykonaniu może być tylko i wyłącznie komplementem , w dodatku nie zasłużonym.
Syf ,kiła i mogiła.
Zegarek naręczny Panie i Panowie ,jest czymś na tyle małym,że każdy niedorobiony szczegół natychmiast wpada w oko . Ten akurat model jest zrobiony na tzw : odpierdolll . Mówię tu tylko o kopercie, oraz koronce. Koronka wygląda na taka,która wyszła z łazienkowej galwanizerni. Biorąc pod uwagę cenę tego zegarka , doznałem szoku... Szoku przez duże S . Nie interesuje mnie tu grawer reszty,bo ten ewidentnie jest maszynowy, widać to doskonale w zestawieniu z okolicami koronki ..
Za wszechobecne CNC płacić tyle kasy? W dodatku spieprzone?
Jestem na nie ... a kto chce nosić ,niech nosi .
:
ewidentnie
Sylwek napisał/a: |
Nie interesuje mnie tu grawer reszty,bo ten ewidentnie jest maszynowy, widać to doskonale w zestawieniu z okolicami koronki .. |
ewidentnie
:
Ostatnio zmieniony przez Volturi 2015-12-15, 12:10, w całości zmieniany 2 razy
A tak żarło i tak wzdychali i...
Przyszli wilcy, okiem łypnęli
zegarek kopnęli
Przyszli wilcy, okiem łypnęli
zegarek kopnęli
Ostatnio zmieniony przez Volturi 2015-12-15, 12:10, w całości zmieniany 2 razy
Czas jest moim sprzymierzeńcem.
:
Dla zasady. W końcu to wydarzenie Basel 2016. Tudor Heritage Black Bay 36. Nowe oblicze tego co już było i się sprawdziło. Pensja zachodnia 2500€. U nas niestety wciąż nieprzystająco do zarobków klasy średniej.
Zegarki * Rower * Radio
:
Odpowiedz do tematu
Mzeg, prezentowany Tudor to tegoroczne objawienie (prócz Bulovy Curv i Citizenia Satellite-Wave-World-Time-GPS-CC3020-57L-10) targów. Dla mnie BOMBA i w końcu rozmiar właściwy.
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą