_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
ta jasne, specjalnie Ci zmienili żeby na ten przykład szpiegować miej jaja i przyznaj się że wcisnąłeś albo przejechałeś paluchem po płytce jak oglądasz na laptopie
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
GoldBoy, a Ty złociutki nie podskakuj nowy jesteś i do szarży się sadzisz
Cza osobie licznik wyzerować, nowy nick - nowe życie, 69 postów, 2 miechy kwarantanny itp
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2014-09-05, 20:55, w całości zmieniany 1 raz
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#600 Wysłany: 2014-09-05, 20:59
Dobry Mod na mię nakrzyczał
Już mi na pewno Nawigatora nie sprzedadzą i pewnie nawet Żubr, jeśli wogle, to przyjdzie porysowany i z mrówką w środku
Idę płakać do kącika i zamknę się w sobie
[ Dodano: 2014-09-05, 21:00 ]
O, i drugi
To już mowa nienawiści
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused