Pojechałem na lotnisko na pas startowy, który miał być w tle i przegapiłem moment w którym zapaliły się wszystkie światła tych sygnalizatorów naprowadzających (nie wiem jak fachowo się nazywają) a potem wracałem wracałem na rowerze 25 km w takiej burzy, że nic nie widziałem, moje wku...rzenie sięgnęło zenitu
Jacek. Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Sfermentowanego.
#39 Wysłany: 2011-07-30, 23:28
tessio napisał/a:
Pojechałem na lotnisko na pas startowy, który miał być w tle i przegapiłem moment w którym zapaliły się wszystkie światła tych sygnalizatorów naprowadzających (nie wiem jak fachowo się nazywają) a potem wracałem wracałem na rowerze 25 km w takiej burzy, że nic nie widziałem, moje wku...rzenie sięgnęło zenitu
ZTCW nie ma stałej godziny odpalania świateł podejścia i krawędziowych - to się robi z wieży.
Czyli miałem farta (i niefarta), że zapalili kiedy akurat tam byłem, czy robi się to przy jakiś konkretnych warunkach pogodowych (burza się zbliżała)?
Jacek. Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Sfermentowanego.
#41 Wysłany: 2011-08-06, 20:13
Też. W dzień odpala się też przy zmniejszonej widoczności etc.
J.
PS: Hint, na wypadek jakbyś tam akurat obozował: jak się odpali, to już się tak zostawia nawet przy pięknej pogodzie - te lampiszcza maja ograniczoną ilość cykli pracy, a kosztuja parę razy więcej niż ten prąd
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2011-08-07, 17:33, w całości zmieniany 1 raz