Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#18 Wysłany: 2010-02-27, 12:46
Fajny model, lubie niebieskie nurasy , nawet mialem jednego takiego kwarca , ale oddałem koledze. troche za nim tesknie. Z checia obejze na żywo, troche grot sekundy mi nie odpowiada , skoryguje ja zobacze na żywca.
Niech sie dobze nosi !
Fajna tarcza, ale bezel jakoś mi nie pasuje. Kojarzy mi się z klockami Lego...
No i kwarcyk
Ale recka fajna, przyjemnie się czyta Oby więcej takich u nas!
Zegarek jest świetny. Do fantastyczności brakuje mu tylko mechanizmu. Szkoda, że same kwarce, bo mi się podoba
Kupowałeś w Kanadzie bezpośrednio, czy nie, bo znalazłem też jeden sklepik u angoli ?
Ja kupowałem na wus, czyli w Stanach. Z tego, co wiem, to są i mechaniki Momentum.
Maxio: koperta może przez to piaskowanie taki plastikowo wygląda, ale zapewniam Cię, że swoje waży.
Felek: ja i tak nie rozróżniam czy to 60 czy 120 klików, ale dla porządku podałem.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#24 Wysłany: 2010-03-04, 13:41
A gdzie takie info? Shipping to Europe 44USD
_________________ Foch und Ch.
Blaz [Usunięty]
#25 Wysłany: 2010-03-04, 13:44
O! To mnie zaskoczyłeś. Mnie takie info nie wyskoczyło.
Co nie zmienia faktu, że tu bym Momentum nie kupił jeśli koszt wysyłki jest za wysoki w sposób bezwzględny i względny, bo w stosunku do ceny zegarka.
Teraz już rozumiem - ta strona wyświetla mi się pusta. Czas wyczyścić system.
BTW: na ebayu i w siecie jest wiele innych sklepów (zwłaszcza w UK), gdzie wysyłają Momentumy do Polski za około 10-15 funtów.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#29 Wysłany: 2010-03-15, 12:59
Odświeżę nieco zapomniany wątek :
A co sądzicie o tym modelu, wpadł mi w oko przy okazji przeglądania Zatoki pod kontem zegarków St. Moritz.
Niestety kwarcyk ( ale i cena ok. 150$ ), rozmiar słuszny 44mm, 200m WR, wygląd jakiś taki znajomy , w środku kwarcowa Ronda.
St. Moritz Momentum Square One
Blaz - odkąd zobaczyłem zdjęcia Twojego Momentuma ( chyba już byłego Twojego ), coraz bardziej chcę mieć jakiś zegarek tej marki. A M1 troszkę mały . Bo najchętniej "łyknąłbym" taką pomarańczkę M1. Tylko te 39mm .