Pies czy kot?: pies Pomógł: 61 razy Wiek: 44 Dołączył: 20 Lut 2010 Posty: 8913 Skąd: Bełsznica/Lublin
#1456 Wysłany: 2012-11-05, 17:04
Ej no, ta blaszka na fotce jak z bliźniaków wygląda
Przecież jak odstaje to się w tamtą stronę nie przekręci
Dobrze wybrnęliście chłopcy, myślę że to wszystko przez pośpiech, bo już każdy miał ciśnienie na Fokę. Nie będę tu cytatów przytaczał
Osobiście do swojego bezela się przyzwyczaiłem, ale jedno dodatkowe zastrzeżenie zgłoszę pisemnie razem z wysyłką.
BTW Producent mógłby się poczuć i zrobić te bezele od nowa, żeby te minimalne przesunięcia wyeliminować. Dość sporo osób to zgłaszało, większość miało podobną wadę, jakby rozciągnięcie od "10". Ale miejmy nadzieję, że poprawka sprężyny wyeliminuje i to.
Wszystkie foki zostaną do chińczyków wysłane, oni będą nas olewać przez jakiś miesiąc, a na końcu okaże się, że jednak źle zrobili i tak w koło macieju
Ja poproszę na PW dane wysyłkowe wszystkich NOWYCH właścicieli FOK, którzy zakupili ją w ostatnim czasie, a nie ma ich na liście w pierwszym poście tego wątku.
Trudno powiedzieć czy jestem nowym właścicielem, bo Foczka jeszcze nie dojechała. Ale dane wyślę oczywiście.
Jeden egzemplarz widziałem u Kolegi Seiken i niedoróbek nie zauważyłem. Jednak w świetle tego co piszecie, swój niezależnie od stanu wyślę do naprawy.
Mój egzemplarz to 35
Sylwek, Krzysiek,
rozumiem, że wysyłacie do poprawki tylko koperty, czyli czeka Was rozbiórka przed wysyłką i ponowne składanie po szczęśliwym powrocie ?
Ostatnio zmieniony przez Kamel 2012-11-05, 19:50, w całości zmieniany 1 raz
Dopiero dzisiaj odebrałem swoją (42). Zdjęcia nawet w 1/3 nie oddają "fanu" FOKI. Jest świetna. Wafel mocno daje radę, koperta, koronka, wskazówki - można rzec całość - też. Wszystkie wątpliwości, które się pojawiły po melepeceniu melepet poszły w p...u.
"Sie odeśle, sie poczeka" - warto.
zdrowie wszystkich zaangażowanych w projekt.
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#1470 Wysłany: 2012-11-05, 20:28
Łysy napisał/a:
Mam nadzieję , że przy restarcie ostatni będą pierwszymi
A co ja pisałem Norbercie, cyt. "MAMY TYLKO Z JACOBI i ( nieaktualne ) PROŚBĘ ŻEBY JAK JUŻ WRÓCĄ DO WAS, WYSŁAĆ PIERWSZE DO NAS, A RESZTA MELEPET NIECH DOSTANIE Z TYGODNIOWYM POŚLIZGIEM ŻEBY BYŁA JAKAŚ TAKA SPRAWIEDLIWOŚĆ DZIEJOWA. "
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-11-05, 20:29, w całości zmieniany 1 raz