Ależ z nas aroganckie kutafony Ide sobie sam strzelic fpysk za karę. Co ja tam mam ... wino ... piwo ... burbon ... wódki nie ma, wypiłem To zacznę sobie strzeleć od lewej dolnej półki ...
Pies czy kot?: pies Pomógł: 10 razy Wiek: 37 Dołączył: 09 Sty 2012 Posty: 1652 Skąd: Poznań/InPost
#69 Wysłany: 2012-03-04, 22:31
damn zdałem sobie sprawę że jak tworze jakiś swój render to pewnie też podrupka z tego wychodzi, ale z poznania mam bliżej do swiss niż w z łodzi.. to może trochę mniej podrupkowo jest?
Ale dajcie mnie się napawać - gdzież zostaliśmy okrzyczani "korporacją bezduszną" Bo do tego własnie dąży nasz biznesplan, co nam w nim nie wyszło że "taniej to sie nie da!" ...
#71 Wysłany: 2012-03-04, 22:37
Damian napisał/a:
damn zdałem sobie sprawę że jak tworze jakiś swój render to pewnie też podrupka z tego wychodzi, ale z poznania mam bliżej do swiss niż w z łodzi.. to może trochę mniej podrupkowo jest?
"Mamusiu, my pijemy dużo, ale ze fstrentem"
Gbougbou.
Blaz [Usunięty]
#72 Wysłany: 2012-03-05, 09:44
vobis2 napisał/a:
Oj tam Oj tam będziemy wspólnie strugać pierwszy Polski turbillion :lol:Przygotować młotki i dłutka
Pomógł: 63 razy Dołączył: 17 Lut 2011 Posty: 2951 Skąd: Z trasy
#74 Wysłany: 2012-03-05, 17:02
Spokojna głowa , moje piłeczki w bańkach będa wychodzić z pod szwajcarsko-niemieckich machin i grzebackich wynalazków. Jak sie jakiś chiński pilnik gdzieś tam przewinie to sie go wytnie z życiorysu i sprawa załatwiona.