Te dwa ostatnie takie AczS 'owe Całkiem całkiem ale podejrzewam, że sporo też kosztują A mimo wszystko ten sam mechanizm to ja mam w Rakietce z allegro za 30-40zł
Niechaj któryś z kumotrów który jest biegły w cyrylicy i języku wschodnich kamratów rozszyfruje jaka cena za tę maszynę
To kolejny przykład jak kroić kasę z frajerów - werk taki sam jak w zegarkach Rakieta za 100 zł, zapakowany w oczojebne opakowanie i z dopisaną historią ("zasłużone samoloty Wielkiej Ojczyźnianej")... Skąd my to znamy, hmm, niech się zastanowię ...
To kolejny przykład jak kroić kasę z frajerów - werk taki sam jak w zegarkach Rakieta za 100 zł, zapakowany w oczojebne opakowanie i z dopisaną historią ("zasłużone samoloty Wielkiej Ojczyźnianej")... Skąd my to znamy, hmm, niech się zastanowię ...
Tutaj jeszcze chociaż podpierają się znanym projektantem i tym że w zegarku użyli lotniczego aluminium takiego samego jak w Ил-2
Cytat:
Задняя крышка часов "Эскадрилья Ил-2" сделана из куска авиационного алюминия, обнаруженного на месте падения штурмовика Ил-2, приписанного к 810-му штурмовому авиаполку ВВС СССР.
Cena mnie zabiła... Co do werków zwiezdy to zapewne składaja ze starych częsci - skoro mnie w Polsce ostatnio udało się kupić tarczę i koperte do Iskry w stanie fabrycznym (z tym fioletowym lakierem zabezpieczającym) to "u źródła" powinno dać się nakupić sporo części gotowych podzespołów.