Mnie rodzina jak co roku rozpieszcza książkami, poniekąd na moje życzenie i ku mojej wielkiej radości. Trafiło się piękne wydanie listów J.R.R. Tolkiena, jakieś wojenno-sensacyjne czytadła, a wspólnie z żoną dostaliśmy "Historię Europy" Normana Daviesa. Dla mnie to będzie powrót do fantastycznej lektury, dla żony coś nowego, ale warto mieć na półce
Oprócz tego ciepły szlafrok (też sobie zamówiłem ) i nieśmiertelne kosmetyki, słodycze i dwie butelki Martini
_________________ ...all we do is eliminate our future with the things we do today.
Money is our incentive now so that makes it okay.
A ja zostałem uperfumiony, ukremowionym ubalentyjnowany, uwinniony, oraz sam sobie sprawiłem prezent w postaci obiektywu A po świętach idziemy sobie z koleżanką małżonką kupić prezenty noworoczne - ubrania na wypad w góry
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#73 Wysłany: 2010-12-27, 15:26
U mnie tak:
Artego Diver
kosmetyki
ściereczki z mikrofibry do polerowania kopert
zegarek elektroniczny z Tajlandii od kumpla
Ludzik lego Sw
film na dvd
etui na zegarek
A ja powiem tylko tyle, że dzisiaj widziałem uzopowy prezent. I powiem wam, że już teraz jestem pewny że założył ten wątek tylko po to, żeby nas w nim tym prezentem wk...ć
Igor : goń się, buraku jeden