To prawda, ale zaczynają się pojawiać pierwsze odważniki w chińskich brandach, steeldive coś ma w ofercie, zdaje się, że też san martin ale one troszeczkę droższe są.
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 123 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14529 Skąd: Gliwice
#1046 Wysłany: 2020-09-26, 20:15
Coś tam się pojawia to fakt, ale jak porównam do tych co aktualnie noszę to nadal słabo. Nie wymienię H2o albo VDB na takiego
Machu, ale tak jak Iks pisze jest coraz ciekawiej.
Słuchaj Iks a jak wracasz do żywych a kiedyś miałeś super kolekcje to który z tych co masz najlepiej jest zrobiony??
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Od najlepszych jakościowo to heimdallry oba, potem steeldive california, potem nowe pagany (wszystkie 40mm)/citek militarny potem większy pagan ze starego wypustu/zuan/ray raven/loreo potem alpha, na końcu tevise - ale to zegarek za 60zł. Ale idzie kilka nowych z brandów których jeszcze nie miałem, po recenzjach w necie wnoszę że może być ciekawie No i biorąc pod uwagę współczynnik cena/jakość to jednak pagani z linią 2020 wygrywa wszystko, heimdale to cena x2 względem pananów, ale czy jakościowo są 2 razy lepsze to nie wiem. Steeldive ten co mam jest świetnie zrobiony, ale koperta specyficzna, cała polerowana, no i mam póki co jednego więc ciężko oceniać markę, jest plan na kilka innych, ostatnio w błyskawicznym tempie poszerzają ofertę. Ogólnie od jakiegoś czasu jest tak, że po wypuszczeniu nowego zegarka i kilku recenzjach na YT, fabryki wypuszcają po miesiącu, dwóch poprawione wersje z usuniętymi błędami wskazanymi w filmach, słuchają feedbacku ludzi, no niesamowite to się zrobiło.
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 123 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14529 Skąd: Gliwice
Coś tam się pojawia to fakt, ale jak porównam do tych co aktualnie noszę to nadal słabo. Nie wymienię H2o albo VDB na takiego
No wiadomo, chociaż szczerze mówiąc ja obecnie nie znajduję uzasadnienia w wydaniu na zegarek 2k+ skoro jakość którą pamiętam ze stenków i microbrandów mogę mieć za ~1k i poniżej, a za 2-4 stówki coś co bije na głowę tanie seika, orienty czy citki. Chociaż gdybym nie czekał na PZLkę to dla jednej takiej Yemy bym zrobił wyjątek Z drugiej strony rozumiem, że Ty lubisz kompletnie inny design niż ja i ciężko coś w tym stylu znaleźć na uhamorowionym rynku.