Tomirek, ile Twoich zdjęć jest zgłoszonych do końkursu?
Nie marudź i głosuj...
Blaz [Usunięty]
#126 Wysłany: 2010-10-05, 19:34
Cytat:
Zastępca: Nagonka... Dzieci do nagonki, z czworaków...
Reżyser: No to jest słuszna koncepcja.
Zastępca: Tak jest! To jest słuszna koncepcja.
Zastępca (do charakteryzatora): Ubrać w porcięta, zdjąć buty i ogolić mi to całe towarzystwo.
Człowiek z nagonki: Ja podpisałem umowę na gajowego z wąsami.
Starzec z nagonki: A ja ogolić się nie pozwolę! Noszę zarost od przed wojny!
Reżyser: Obwiązać twarze szmatami, że... że niby dzieci zęby bolą. Dzieci wtedy nie miały opieki dentystycznej. I tak jest najlepiej.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2010-10-05, 19:34, w całości zmieniany 1 raz
Co Wy się tak uparliście na te pory roku Ja głosowałem na zdjęcie, które mi się podobały i nie patrzałem, czy to lato czy zima.
W przyszłym roku proponuje umieścić zdjęcia ze śniegiem w lecie, a zdjęcia z morzem w zimie. Takie zestawienie będzie oddawało ducha forum.
Marudzenie teraz, że zdjęcia są do doopy nic nie pomoże. Trzeba było wysyłać zdjęcia kiedy był na to czas.
Spinnerosie - po prostu dojrzewasz wolniej niż inni Z czasem będziesz sie częściej zgadzał
Tomirek - obiekcje pewnie że można mieć. Ale tak krawiec kraje, jak mu materii staje - nie wysyłały chłopaki zdjęć, i co poradzisz ...?
Wozu [Usunięty]
#133 Wysłany: 2010-10-05, 20:22
wahin napisał/a:
Co Wy się tak uparliście na te pory roku Ja głosowałem na zdjęcie, które mi się podobały i nie patrzałem, czy to lato czy zima.
Dokładnie nie podobają się to nie głosujcie,
szanowna komisja powinna na koniec też nie patrząc na pory roku po prostu odciąć grubą kreską 12 zdjęć, które uzyskają najwięcej punktów i z tego zrobić kalendarz.
Czy jak za oknem mam zimę to na kalendarzu też muszę na nią patrzeć
odwrotnie na morze popatrze i jakieś ciepłe klimaty
Ostatnio zmieniony przez Wozu 2010-10-05, 20:55, w całości zmieniany 1 raz