Jak już pewnie wiecie z wątku Nie jest OK, sprzedawca dziś rano zwrócił kasę za Seiko Stargate, budżet na chrono więc niespodziewanie nieco spuchł - w tej chwili do wydania mam już 2300 zł Wybór zawęziłem do 3 pozycji (2 pierwsze mogę mieć w zakładanym budżecie - numer 3 trzeba będzie wylicytować )
1. Hamilton X-Wind
2. Sturmaskie Striela
3. Revue Thommen Chrono Diver (w wersji na bransolecie)
Tu dodatkowo trzeba jeszcze go wylicytować w założonym budżecie >KLIK<
Problem w tym, że podobają mi się wszystkie, więc potrzebuję jakichś racjonalnych argumentów aby dokońać wyboru
Odpowiedz do tematu
: Chrono - część II
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-12-05, 22:22, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-12-05, 22:22, w całości zmieniany 2 razy
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Pierwszy.
Z argumentow - bo mi sie podoba i juz.
Pozdrawiam
Eryk
Z argumentow - bo mi sie podoba i juz.
Pozdrawiam
Eryk
:
no, brałbym hama
:
Hamilton. Dla mnie chrono bliske ideału.
:
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-12-05, 17:04, w całości zmieniany 1 raz
Strzała, ale w tej wersji
Za pięny klasyczny cyferblat
skalujcie zdjęcia do diaska
Za pięny klasyczny cyferblat
skalujcie zdjęcia do diaska
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-12-05, 17:04, w całości zmieniany 1 raz
:
Striełka świetna, Revue zupełnie od czapy. I dlatego głosuję na Hammiego, Szkoda, że nie dałeś się namówić na Zeppelina, imo jest ładniejszy niż cała ta trójka.
:
Hamilton z tego co pokazałes to hamilton
:
Strela!
:
Szturmański pokazany przez SIRLUKE1,
:
X-Wind, albo Strzała (z chorągiewkami)
:
Zdjęcie tego Revue takie od czapy, ale ciężko o lepsze tego zegarka Może Tomek czymś dysponuje bo zdaje się, że też się do niego przymierzał Zeppeliny przejrzałem, fajne są, ale akurat chrono najmniej mi się podobają
matyr napisał/a: |
Striełka świetna, Revue zupełnie od czapy. I dlatego głosuję na Hammiego, Szkoda, że nie dałeś się namówić na Zeppelina, imo jest ładniejszy niż cała ta trójka. |
Zdjęcie tego Revue takie od czapy, ale ciężko o lepsze tego zegarka Może Tomek czymś dysponuje bo zdaje się, że też się do niego przymierzał Zeppeliny przejrzałem, fajne są, ale akurat chrono najmniej mi się podobają
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Z pokazanych przez Ciebie to Hamilton, ale gdyby dołożyć striełę pokazaną przez SIRLUKE1 to bezwzględnie głosowałbym na nią.
:
właśnie że żaden jakoś mnie nie chwyta tak bardziej jeśli już bym wybierał to pomiędzy X-wind a Strzałką .
:
Striela - za historie i bardzo fajny, klasyczny mechanizm.
RT calkiem fajny, no i wodoszczelny - tez moglby byc, chociaz, jak mniemam, na Vajloux.
Hamilton ze Szwajcarii dla mnie odpada - zupelnie z czym innym mi sie ta nazwa kojarzy.
RT calkiem fajny, no i wodoszczelny - tez moglby byc, chociaz, jak mniemam, na Vajloux.
Hamilton ze Szwajcarii dla mnie odpada - zupelnie z czym innym mi sie ta nazwa kojarzy.
:
Odpowiedz do tematu
Zagłosowałem na X-Winda, ale tylko dlatego, że nie było tam Strzałki w wersji przedstawionej przez SIRLUKE1.
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.