Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
: Nowe nabytki
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-10-10, 08:26, w całości zmieniany 2 razy
Już czwarta część nowych nabytków.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-10-10, 08:26, w całości zmieniany 2 razy
:
To może na początek coś z ze starej daty. Atlantic Original 21 kamyków z datą, można powiedzieć NOS
Witajcie na Forum chinawatches.
Przynależność do forum nie jest obowiązkowa.
Przynależność do forum nie jest obowiązkowa.
:
A u mnie ostatnio pojawił się taki legalizacyjny. Moja Luba uradowana, to można z czystym sumieniem szukać nowych nabytków
:
Fuksjowy - czyli forumowy...
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Fjuksowy też by dał radę, ale ten jest mocny róż, trochę ciemniejszy niż na zdjęciu. Jak to zwykle bywa jak się nie umi zdjęć robić i nie ma czym, to kolory się lekko gubią.
Pasek za to jest łososiowy.
Pasek za to jest łososiowy.
:
xylog, piękny Atlantic!
Moja dzisiejsza wyprawa na targ staroci skończyła sie zakupem Łucza na 2209
Niestety sprzedający okazał się strasznym Żydem i nie spuścił poniżej 70zetafonów, ale spodobał mi się (zegarek, nie sprzedający), cóż poradzić
Dekielek niestety jest zrysowany... On jest chromowany czy stalowy?
Moja dzisiejsza wyprawa na targ staroci skończyła sie zakupem Łucza na 2209
Niestety sprzedający okazał się strasznym Żydem i nie spuścił poniżej 70zetafonów, ale spodobał mi się (zegarek, nie sprzedający), cóż poradzić
Dekielek niestety jest zrysowany... On jest chromowany czy stalowy?
:
Suchotnik, ja się temu sprzedającemu wcale nie dziwie, że nic chciał niżej opuścić bo zegarek na prawdę wart tych 7 dyszek. Także gratuluję. IMO dekiel stalowy, nigdy się nie spotkałem z przypadkiem, żeby dekiel w ruskach nie był stalowy.
:
Ujął mnie tym, że jest taki płaski no i stan jego jest świetny Pytałem o dekiel bo zastanawiam się czy nie przejechać go magiczną ściereczką i spróbować usunąć te rysy, a gdyby to był chrom to pewnie bym jeszcze bardziej popsuł...
:
Jeszcze się zapytam o jakich Ty rysach na deklu piszesz, bo ten dekiel na środku to fabrycznie ma taką porysowaną fakturę.
Edyta: Svedos był szybszy
Ostatnio zmieniony przez Aronus 2011-08-23, 14:47, w całości zmieniany 2 razy
suchotnik7 napisał/a: |
Ujął mnie tym, że jest taki płaski no i stan jego jest świetny Pytałem o dekiel bo zastanawiam się czy nie przejechać go magiczną ściereczką i spróbować usunąć te rysy, a gdyby to był chrom to pewnie bym jeszcze bardziej popsuł... |
Jeszcze się zapytam o jakich Ty rysach na deklu piszesz, bo ten dekiel na środku to fabrycznie ma taką porysowaną fakturę.
Edyta: Svedos był szybszy
Ostatnio zmieniony przez Aronus 2011-08-23, 14:47, w całości zmieniany 2 razy
:
Ostatnio zmieniony przez suchotnik7 2011-08-23, 14:48, w całości zmieniany 1 raz
W takim wypadku nie będę ruszał Cieszy mnie ten nabytek niezmiernie, chociaż znowu nie będę jadł obiadów
Edit:
Chodziło mi o te "rysy" na środku, myślałem, że ktoś mu kiedyś krzywdę zrobił. W takim wypadku naprawdę stan jest świetny
Edit:
Chodziło mi o te "rysy" na środku, myślałem, że ktoś mu kiedyś krzywdę zrobił. W takim wypadku naprawdę stan jest świetny
Ostatnio zmieniony przez suchotnik7 2011-08-23, 14:48, w całości zmieniany 1 raz
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Dekiel w łuczu jest taki jak wyszedł z fabryki więc nie ma co go ruszać a 70 zł za 2209 w dobrym stanie to nie są duże pieniądze! na prawdę warto!
zrób mu przegląd i noś z dumą
zrób mu przegląd i noś z dumą