Jakiś czas temu wpadło mi w oko i tam już zostało Seiko SRP043 - zwane też Spork.
Mam prośbę do szanownych kolegów... jako, że na wydatki nowe niespecjalnie mogę sobie pozwolić przekonajcie mnie czemu go nie kliknąć i zaoszczędzić ciężko zarobione 250 prezydentów
Z góry zaznaczam, że domniemane podobieństwo do niejakiego Sina zupełnie mi nie przeszkadza i dowiedziałem się o nim dopiero po "wpadnięciu w moje oko" tego Seiko
edit:
na 4 stronie wynik zniechęcania
Odpowiedz do tematu
: Seiko jest tandetne?
Ostatnio zmieniony przez ini 2011-07-22, 17:10, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez ini 2011-07-22, 17:10, w całości zmieniany 1 raz
:
pewnie że nie klikaj....tyle kasy na zegarek? na dodatek jakis japonski?szkoda kasy..lepiej przejeśc!
:
Przejeść.... .... tak....
ale przepicie kusi
ale przepicie kusi
:
no nie chciałem być dosadny
:
Seiko nie jest tandetne. Ale to jest po prostu nieciekawe...
Segoy
:
Ostatnio zmieniony przez waldii 2011-06-25, 22:51, w całości zmieniany 1 raz
Miałem i sobie chwaliłem.Kupiłem w promocji za ok 700pln.
4R15 było bardzo dokładne.Fajnie leżał na nadgarstku mimo ,że to spory zegar.
Świetne,mocne lume.
Bezel 60klik taki sobie.W uszach dwudziestka ale lubił skórzane paski
Ale seiko chcesz kupować eeee
Edyta:
Klikaj,klikaj warto
4R15 było bardzo dokładne.Fajnie leżał na nadgarstku mimo ,że to spory zegar.
Świetne,mocne lume.
Bezel 60klik taki sobie.W uszach dwudziestka ale lubił skórzane paski
Ale seiko chcesz kupować eeee
Edyta:
Klikaj,klikaj warto
Ostatnio zmieniony przez waldii 2011-06-25, 22:51, w całości zmieniany 1 raz
:
No prawie dobrze... troche mi lepiej.... jeszcze jedno otworze i pewnie mi przejdzie... ale waldii, to sobie grabii
:
Klikaj go,co sobie będziesz fajny zegarek obrzydzał
:
Jak nie dostaniesz oczopląsu od tych kresek to klikaj
Super Podpis Bulwo
:
To ja poproszę o Twojego byczka
kadarius napisał/a: |
seiko to ja rozumiem Grand Seiko a inne... bleeeee |
To ja poproszę o Twojego byczka
:
...za pytanie w tytule powinieneś dostać ostrzeżenie
...jeżeli wpadł Ci w oko, to nie widzę żadnych przeciwwskazań (z medycznego punktu widzenia, a lekarzem nie jestem) żebyś tego zegarka nie kupował. Podoba Ci się - kupuj - to oczywiste jest. Seiko nie jest tandetne (to w odpowiedzi na zadanie pytanie).
...dla zniechęcenia natomiast napiszę, że ten model jakoś niespecjalnie im wyszedł. Seiko zrobiło parę bubli stylistycznych (nie mówię tutaj o blinkowatych piątkach, bo te to inna kategoria kiczu jest), i ten model się zalicza do tych bubli. Jakościowo na pewno jest super, ale wygląd to on ma od czapy (to mówiłem ja - Maxio). Zamiast bezela zrobiliby mu jakąś większą lunetę i już by inaczej wyglądał. Tak więc reasumując - nie kupuj, chyba, że Ci się podoba - to kupuj
...jeżeli wpadł Ci w oko, to nie widzę żadnych przeciwwskazań (z medycznego punktu widzenia, a lekarzem nie jestem) żebyś tego zegarka nie kupował. Podoba Ci się - kupuj - to oczywiste jest. Seiko nie jest tandetne (to w odpowiedzi na zadanie pytanie).
...dla zniechęcenia natomiast napiszę, że ten model jakoś niespecjalnie im wyszedł. Seiko zrobiło parę bubli stylistycznych (nie mówię tutaj o blinkowatych piątkach, bo te to inna kategoria kiczu jest), i ten model się zalicza do tych bubli. Jakościowo na pewno jest super, ale wygląd to on ma od czapy (to mówiłem ja - Maxio). Zamiast bezela zrobiliby mu jakąś większą lunetę i już by inaczej wyglądał. Tak więc reasumując - nie kupuj, chyba, że Ci się podoba - to kupuj
:
Ostatnio zmieniony przez Ciech 2011-06-26, 06:19, w całości zmieniany 2 razy
Jak mogą się podobać grube wskazówki i wielkie cyfry, kiedy data jest taka malutka?
Raz na godzinę kiedy minut jest 21 i pół nie wiadomo jaki jest dzień miesiąca.
Dyskwalifikacja !!!
Raz na godzinę kiedy minut jest 21 i pół nie wiadomo jaki jest dzień miesiąca.
Dyskwalifikacja !!!
Ostatnio zmieniony przez Ciech 2011-06-26, 06:19, w całości zmieniany 2 razy
:
Odpowiedz do tematu
... i do tego w uszach wąski jakiś taki. Myślę, że 250$ można znaleźć coś ciekawszego.