Chyba nie ma potrzeby kłopotać kogokolwiek - spróbuj tego --> http://mailboxde.com/
O ile dobrze pamiętam to koszt to 2 ojro prowizji + koszt przesyłki w Polsce
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez domurst 2014-12-20, 20:38, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez domurst 2014-12-20, 20:38, w całości zmieniany 1 raz
:
domurst, dzięki
Wrzuciłem w google i opinie sa zachęcające, sporo osób poleca na stronach związanych z elektroniką itp gadzetami
Wrzuciłem w google i opinie sa zachęcające, sporo osób poleca na stronach związanych z elektroniką itp gadzetami
:
Ja mieszkam na tyle blisko DE, że zwykle robię sobie 60km wycieczkę i odbieram różne badziejstwa w ichnim paczkomacie, najczęściej na tankstelle w Gorlitz, ale znam doświadczenia innych osób z mailboxem przy wysyłce Kindle'i i nigdy nie słyszałem o jakichkolwiek problemach. O ile mi wiadomo siedziba firmy mieści się w Zittau - kilka km od polskiej i czeskiej granicy, tak więc paczka przyjdzie do Ciebie najprawdopodobniej za pośrednictwem PP a nadana będzie w Bogatyni
:
Kupiłem zegarek i nie znajduję u sprzedawcy zapłaty przez paypal, tylko zwykły przelew, wysłałem wiadomość z translatora i czekam co odpowie
:
Bump
Czas jest moim sprzymierzeńcem.
:
No i jest problem
Płacił ktoś z Was sprzedającemu z zatoki 'zwykłym' przelewem z konta bankowego Co w przypadku ewentualnych komplikacji bo jak wygląda ochrona płatności przy PP to wiem...
Płacił ktoś z Was sprzedającemu z zatoki 'zwykłym' przelewem z konta bankowego Co w przypadku ewentualnych komplikacji bo jak wygląda ochrona płatności przy PP to wiem...
:
Ja płaciłem raz... pierwszy i ostatni. Zostałem w*****y na szaro I to przez gościa który miał 400+ pozytywów.
If in doubt, FLAT OUT!!!
:
Ja też raz płaciłem (do Niemiec) i wszystko było OK. Jak widać wszystko zależy od tego, na kogo się trafi.
A zauważyłem, że Niemcy właśnie maja jakąś awersję do PP
A zauważyłem, że Niemcy właśnie maja jakąś awersję do PP
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
macie jakiś internetowy kantor bez ograniczeń co do minimalnej kwoty wymiany?
do tej pory korzystałem z fritz, ale tam min. 50 waluty trzeba brać, a tyle mi nie potrzeba...
do tej pory korzystałem z fritz, ale tam min. 50 waluty trzeba brać, a tyle mi nie potrzeba...
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
muczos gracjas!
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
:
Wie ktoś jak zrobić, żeby dostawać powiadomienia z ebay/alle o nowych wystawionych przedmiotach za wierających w nazwie "cośtam" ?
No i drugie pytanie w przypadku ebay - jak zrobić, żeby to było info z całego świata?
No i drugie pytanie w przypadku ebay - jak zrobić, żeby to było info z całego świata?
Skate or die!
:
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2015-01-29, 21:14, w całości zmieniany 2 razy
Piotrek:
1. www.ebay.com
2. W szukajce np.: Fortis watch
3. Naciskasz: Follow this search
CBDO
.
.
.
...a na Allegro:
Wchodzisz w zaznaczonązakładkę i tam konfigurujesz resztę
1. www.ebay.com
2. W szukajce np.: Fortis watch
3. Naciskasz: Follow this search
CBDO
.
.
.
...a na Allegro:
Wchodzisz w zaznaczonązakładkę i tam konfigurujesz resztę
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2015-01-29, 21:14, w całości zmieniany 2 razy
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Odpowiedz do tematu
Supcio! Dzięki!
Tobie Zbychu też za PW, ale jeszcze nie miałem czasu usiąść dziś do tego...
Tobie Zbychu też za PW, ale jeszcze nie miałem czasu usiąść dziś do tego...
Skate or die!