Odpowiedz do tematu
:
Kupię i poeksperymentuję. Nie ma z tym dużo roboty
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
Szczerze odradzam te wskazówki
Machu napisał/a: |
Imo cos takiego by pasowało, tylko kolor inny:
Obrazek https://www.aliexpress.co...2827432514.html Albo te na dole Obrazek https://www.cousinsuk.com...cket-etaut-6497 https://www.ebay.co.uk/it...e-/202293696965 |
Szczerze odradzam te wskazówki
:
MirekArican, uzasadnij, proszę, bo szukam i skłaniam się do tych pierwszych, tylko nie koniecznie w rose gold
:
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2018-07-15, 22:46, w całości zmieniany 1 raz
>>>
W związku z powyższym proponuję, żeby Kumotr zainteresował się pewną "wskazówkową" ofertą, wielce interesującą moim zdaniem, subiektywnym oczywiście...
https://allegro.pl/stare-wskazowki-do-kieszonkowych-i-narecznych-i7454225615.html
<<<
Thomas666 napisał/a: |
(...) no właśnie miotam się z braku wskazówek, a nawet pomysłu na nie... |
W związku z powyższym proponuję, żeby Kumotr zainteresował się pewną "wskazówkową" ofertą, wielce interesującą moim zdaniem, subiektywnym oczywiście...
https://allegro.pl/stare-wskazowki-do-kieszonkowych-i-narecznych-i7454225615.html
<<<
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2018-07-15, 22:46, w całości zmieniany 1 raz
I've seen things you people wouldn't believe...
:
bladerunner, Dzięki! spróbuję nabyć. Leci pomagas 4u
:
>>>
Thomas666.
Mam wielką nadzieję, że kuferek wskazówek przydałby się przy realizowaniu zegarkowych projektów Radosnej Tfurczości Twojej...
W wolnej chwili poprosiłbym Kumotra o pomoc w wyborze kolejnego "nurasa" na wakacyjne wojaże...
Jak znajdę trochę czasu, to może założę nowy temat, a jak na razie, to zacząłem rzeczony wątek w temacie ¤ Co Ci ostatnio wpadło w oko...
<<<
Thomas666.
Mam wielką nadzieję, że kuferek wskazówek przydałby się przy realizowaniu zegarkowych projektów Radosnej Tfurczości Twojej...
W wolnej chwili poprosiłbym Kumotra o pomoc w wyborze kolejnego "nurasa" na wakacyjne wojaże...
Jak znajdę trochę czasu, to może założę nowy temat, a jak na razie, to zacząłem rzeczony wątek w temacie ¤ Co Ci ostatnio wpadło w oko...
<<<
I've seen things you people wouldn't believe...
:
Jakiś czas temu wyleciały z Piekielnej Marychy cerkiewki na rzecz złotych ołówków, tak to wyglądało:
Ale ciągle coś mi nie pasowało, a całkiem przypadkiem portal Majfrendów podsunął mi ponurajowe niebieskie ołówki, takie metalizowane. No i zaś dłubane było:
Okazało się, że minutowa jest nawet o ok. 1 mm dłuższa niż ta złota, jest na gotowo, jutro będzie noszone i zerkane. Zobaczymy, czy zostanie.
Ale ciągle coś mi nie pasowało, a całkiem przypadkiem portal Majfrendów podsunął mi ponurajowe niebieskie ołówki, takie metalizowane. No i zaś dłubane było:
Okazało się, że minutowa jest nawet o ok. 1 mm dłuższa niż ta złota, jest na gotowo, jutro będzie noszone i zerkane. Zobaczymy, czy zostanie.
:
tutaj chyba tylko czarne by podeszły.
Jakby co, chętnie przejmę złote i niebieskie.
Jakby co, chętnie przejmę złote i niebieskie.
:
Ostatnio zmieniony przez Erolek 2021-12-01, 23:34, w całości zmieniany 1 raz
Według mnie - złote z czerwonym, albo czarnym wypełnieniem zamiast lumy?
Niebieskie raczej średnio.
Pozdrawiam
Eryk
Niebieskie raczej średnio.
Pozdrawiam
Eryk
Ostatnio zmieniony przez Erolek 2021-12-01, 23:34, w całości zmieniany 1 raz
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
No... Jest inaczej po prostu i nadal nie jestem zadowolony
Erolek, to też jakoś tak średnio mi się widzi Dojrzewam do pomysłu wyprodukowania własnych łapek, ale jeszcze nie mam inspiracji. A potem laser i lutownica w dłoń...
A póki co tak to wygląda:
Erolek, to też jakoś tak średnio mi się widzi Dojrzewam do pomysłu wyprodukowania własnych łapek, ale jeszcze nie mam inspiracji. A potem laser i lutownica w dłoń...
A póki co tak to wygląda:
:
Nie wiem czemu, ale z tymi niebieskimi wskazówkami mi się podoba
PS
Złote giną na tle poniżej a czerwone...pomińmy zasloną mileczenia
PS
Złote giną na tle poniżej a czerwone...pomińmy zasloną mileczenia
:
Woytec, Co do złotych uważam tak samo i to właśnie było powodem zmiany, natomiast do czerwonego wypełniania nawet nie będę robił podejścia.
:
Przyznaję, że to wypełnienie wyszło takse.
Na szczęście jedyne, co mnie to kosztowało to 30 sekund w fotoszopie, więc przynajmniej uzowodniłęm, że nie warto.
Pozdrawiam
Eryk
Odpowiedz do tematu
Thomas666 napisał/a: |
[...] natomiast do czerwonego wypełniania nawet nie będę robił podejścia. |
Przyznaję, że to wypełnienie wyszło takse.
Na szczęście jedyne, co mnie to kosztowało to 30 sekund w fotoszopie, więc przynajmniej uzowodniłęm, że nie warto.
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.