Odpowiedz do tematu
:
"Jedynka " to bardzo wysmakowany zegarek.Troche mnie zatkało Też latam po roznych stronach ale Szeryfa nie pobije.Skad bierzesz takie foty? Zreszta mam wrażenie ze gdziekolwiek wchodze widze tabliczke : Szeryf już tu był
:
Pewnie, że trzeba, ale gdzie? To tak jak z SEA-GULL`ami - niby są - na TaoBao np. jest ich ponoć od cholery i troche, tyle, że ja, nawet chińskiego uproszczonego nie znam, a "inglisz werszion" trudno tam znaleźć Dystrybucje amerykańskie i europejskie pomijam - maja po parę modeli sprzed lat...
ALAMO napisał: |
(...) Może trzeba nowego majfrienda szukać ...?? (...) |
:
Ten ostatni to przeciez juz cenowo polka parnisa - wychodzi 210 zl w przeliczeniu
Ale i za pierwszego sie oplaca te 500 zl dac - najladniejszy - jak bede potrzebowac garniturowca to sie powaznie nad nim zastanowie - oczywiscie jak beda gdzies dostepne
Ceny bardzo atrakcyjne (jezeli nie bedzie jakiejs mega drogiej przesylki)
Ale i za pierwszego sie oplaca te 500 zl dac - najladniejszy - jak bede potrzebowac garniturowca to sie powaznie nad nim zastanowie - oczywiscie jak beda gdzies dostepne
Ceny bardzo atrakcyjne (jezeli nie bedzie jakiejs mega drogiej przesylki)
:
Pierwszy jest świetny.
Tarcza i koperta jakby wzięte z róznych wersji Calatravy (ale jako całość in plus), natomiast werk - typowa szkoła glasszucka z werkiem typu 3/4 - niby się gryzą, lecz podejrzewam, że producent nie ma o tym pojęcia 8)
Jeśli rzeczywiście kosztuje 500zł, to zbieram
Tarcza i koperta jakby wzięte z róznych wersji Calatravy (ale jako całość in plus), natomiast werk - typowa szkoła glasszucka z werkiem typu 3/4 - niby się gryzą, lecz podejrzewam, że producent nie ma o tym pojęcia 8)
Jeśli rzeczywiście kosztuje 500zł, to zbieram
:
Kolejny Pekin, tym razem troche wyższa cena :
Model Jiazi, limitowany do 60. sztuk, na zamówienie.
http://www.fotosik.pl
Złoto 18k, w środku SB18.
Szerokość 38mm.
Model Jiazi, limitowany do 60. sztuk, na zamówienie.
http://www.fotosik.pl
Złoto 18k, w środku SB18.
Szerokość 38mm.
:
Jak "ktoś" znajdzie dostawcę to biorę.
Edit
oczywiście tą zdecydowanie tańszą wersję
Edit
oczywiście tą zdecydowanie tańszą wersję
:
Ty już nie możesz.... Przecież obiecałeś...:P
Pzdr
Spinner
Pzdr
Spinner
:
Nałóg zwyciężył, a Ty nie szukasz dokładnie takiego?
:
Nie chciałerm Spinnerowi podpowiadać ..
Ale toto kosztuje ok. 500 zł plus przesylka...
Ale toto kosztuje ok. 500 zł plus przesylka...
:
No, no, no... Coraz bliżej mojej decyzji o zakupie chinolka.
:
Połączyłem.
:
Jeśli chodzi o tourbillony, to producent nr 1 w Chinach. Beijing MRB-1 (tourbillon z minutowym repetierem), Beijing TB-02 (podwójny tourbillon) i Beijing TB-03 (8-dniowy tourbillon) to prawdopodobnie najlepsze chińskie mechanizmy dotąd wyprodukowane. Co się tyczy zwykłych mechanicznych zegarków, plasowałbym Beijing Watch ciut niżej od Sea-Gull 'a, mniej więcej na poziomie Shanghai oraz Dixmont-Guangzhou.
@Alamo
Wyjaśnienie jak znal(azłem)eźć swój wymarzony chiński zegarek, w innym (stosownym) temacie
eye_lip napisał: |
Świetne jak i inne z tej fabryki - możesz powiedzieć coś, o tej firmie, czy to wyższa półka chińczyków? |
:
Pekińczyki rządzą!
:
Odpowiedz do tematu
...wszystko zajefajne (ten limitowany do 2008 sztuk najbardziej), ale te koronki to jakieś z innej bajki są jak dla mnie