Pierwsze wrażenia
- Leży perfekcyjnie na nadgarstku 15 cm. Nigdzie nie odstaje, jest idealnie na styk. Przy mniejszych nadgarstkach może być już gorzej. Wyciągnąłem z bransolety 4 ogniwa.
- Wyświetlacz jest o wiele mniej widoczny niż przypuszczałem. Jestem pewien że wielu osobom będzie to bardzo przeszkadzać. Wystawami w sklepach się nie przejmować bo tam zawsze takie wyświetlacze są mocno podświetlone białym światłem i wyglądają lepiej niż w rzeczywistości
- Nie wiem czemu ale wszystkie te modele z bransoletą maja fatalnie spasowany dół od koperty, w każdej recenzji jest nieco wygięta tak jak i w moim egzemplarzu. Czyżby robiła to jakaś maszyna i wyginała nieco u dołu kopertę?
Z zegarka jestem bardzo zadowolony ale aby nie było za dobrze wracając ostatnio po ciemku walnąłem z całej siły w pewien metalowy element i mam malutkie wgniecenie w kopercie
Z tego co widzę wymiana koperty jest trywialna ale zastanawiam się gdzie kupujecie oryginalne części do Casio(zakupy z zagranicy to dla mnie nie problem jeśli miałoby być taniej)? Gdzie dorwać taką samą kopertę lub ewentualnie taką bez żadnego wypełnienia w napisach
? Co polecacie? Mam tendencje to zawadzania o wszystko zegarkiem więc sobie kupie kilka na zapas
no i liczę na to że nie będą posiadać tego wygięcia na dole
Obiecane zdjęcie: