Nie piszę tego posta w celach rozdzieranioszatowych.
Piszę, żeby podziękować wszystkim za kilka lat wspólnego zegarkowania.
Mam dość, wydałem zdecydowanie zbyt dużo pieniędzy, przesiedziałem zbyt dużo czasu.
Szczególne podziękowania dla Iksa - Łukasz - mam nadzieję, że uda się spotkać w realu.
Poza tym dziękuję Tomkowi - za wskazanie wielu diverowych dróg i zawsze wielką gotowość do pomocy, Alamosowi - za fajne dyskusje o jakości Parnisów , Ciniolowi za świetne poczucie humoru , poza tym mojej żonie i dzieciakom za znoszenie mojego, mam nadzieję byłego już, uzależnienia.
Pozdrawiam! Bawcie się chłopaki.
Odpowiedz do tematu
: proszę o skasowanie mojego konta
Ostatnio zmieniony przez maciek 2013-10-05, 20:27, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez maciek 2013-10-05, 20:27, w całości zmieniany 1 raz
:
maciek, jak powoływałeś grupę żółtków, to nie wierzyłem,
trzymaj się i nie zepsuj tego
trzymaj się i nie zepsuj tego
:
maciek, ja też życzę powodzenia
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
maciek, wielka szkoda - mimo wszystko dzięki za lata wspólnego zegarkowania! Życzę powodzenia i wytrwania na nowej drodze! Może mimo wszystko jeszcze kiedyś wpadniesz na jakiś zlot do Opola
:
3m sie.
Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
:
-A niemiec płakał jak odjeżdżała?
-nie, ale k**wy przy trasie robiły szpaler.
ale że co?? hajs na zegarki się skończył to idziesz?? Mnie tam to już od dawna nie bawi, zegarek zakładam tylko gdy muszę. Ja tu jestem wyłącznie w celach towarzyskich.
Cytat: |
pierdnie, pieprzny kawał opowie, ch... w towarzystwie pokaże - bawidamek taki |
-A niemiec płakał jak odjeżdżała?
-nie, ale k**wy przy trasie robiły szpaler.
:
Cytat: |
Ja tu jestem wyłącznie w celach towarzyskich. |
:
maciek,
powodzenia i wytrwałości
Wróć kiedyś
powodzenia i wytrwałości
Wróć kiedyś
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Maciek, dzięki za te lata, powodzenia i do zobaczenia! Twoje zdrówko!
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
+1 no i
Svedos napisał/a: |
Maciek, posłuchaj rady Arka, zegarki to nie wszstko. |
+1 no i
: Re: proszę o skasowanie mojego konta
i już nie wracaj
co by tu powiedzieć żebyś nie wrócił do nałogu może : będę spał z prawnuczką Twojej prababci od strony przybranego wujka matki szwagra ale tylko wtedy gdy zaakceptujesz nasz związek
kiedyś każdy z nas musi znaleźć swoją niszę nie pociągającą kosztów
nara
znasz adres na PW więc spanie i żarło zawsze będziesz miał jak zawitasz w okolicy
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-10-06, 12:18, w całości zmieniany 2 razy
Odpowiedz do tematu
maciek napisał/a: |
mojej żonie i dzieciakom za znoszenie mojego, mam nadzieję byłego już, uzależnienia.
Pozdrawiam! Bawcie się chłopaki. |
i już nie wracaj
co by tu powiedzieć żebyś nie wrócił do nałogu może : będę spał z prawnuczką Twojej prababci od strony przybranego wujka matki szwagra ale tylko wtedy gdy zaakceptujesz nasz związek
kiedyś każdy z nas musi znaleźć swoją niszę nie pociągającą kosztów
nara
znasz adres na PW więc spanie i żarło zawsze będziesz miał jak zawitasz w okolicy
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-10-06, 12:18, w całości zmieniany 2 razy
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.