Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2016-02-09, 16:54, w całości zmieniany 1 raz
Pozostają otwarte pytania - kto, co i do czego, jak również jakim ściegiem.
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2016-02-09, 16:54, w całości zmieniany 1 raz
Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
:
Dajcie znać jak pudła będą, bo kasa się mnie nie trzyma ostatnio...
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Dajcie znać jak pudła będą, bo kasa się mnie nie trzyma ostatnio...
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Zapięcia i te dynksy do teleskopów to akurat fajna sprawa, karta też zawsze na propsie jak nie ma czym kreski podzielić.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Będą w Pabianicach do pomacania Bo potrzebuje takiego cienkiego narzędzia do dwóch bransolet...
:
Wyglądają na cieńsze niż te co mam, dlatego chciałbym na żywo zobaczyć i przymierzyć
:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2016-03-29, 14:22, w całości zmieniany 1 raz
siakieś dobre wkrętaki moglibyście też obstalować
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2016-03-29, 14:22, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
i koniecznie pudełka, takie normalne z przeszkleniem jak w chinach robio. Może cena będzie sensowniejsza od tego co można u nas dostać obecnie.
Ratler Wściekły I napisał/a: |
siakieś dobre wkrętaki moglibyście też obstalować |
i koniecznie pudełka, takie normalne z przeszkleniem jak w chinach robio. Może cena będzie sensowniejsza od tego co można u nas dostać obecnie.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
A ja kupiłem na kizi
ALAMO napisał/a: |
Idzie nowe
[url=http://imagizer.imag...GgG.jpg]Obrazek[/URL] |
A ja kupiłem na kizi
~ stay open minded ~
:
Wiosną obrodziło
Nowe meshe rozmiar 20 i 22 mm - pasują lepiej do zegarków w stylu Navi, 303, Batory etc. Zapinka przesuwana do regulacji. Gruby, porządny splot a nie jakaś popierdółka
Nowy silikon uniwersalny 22 mm. Dwustronny, wystarczy przełożyć klamerkę.
Nowe meshe rozmiar 20 i 22 mm - pasują lepiej do zegarków w stylu Navi, 303, Batory etc. Zapinka przesuwana do regulacji. Gruby, porządny splot a nie jakaś popierdółka
Nowy silikon uniwersalny 22 mm. Dwustronny, wystarczy przełożyć klamerkę.
:
Odpowiedz do tematu
A te "zapinki" co to są na poniższym zdjęciu pokazane to będzie można nabyć drogą kupna? Takie 20mm na ten przykład?
Nieczynne z powodu że zamknięte