to jest wlasnie ta strojna limitacja, profani, a nie nieusuniety numerek z chinskiej fabryki
to by bylo nawet smieszne, gdyby nie bylo robione przez majstra, pozujacego na super mega klalitatna manufakture z wyzszej polki.
Odpowiedz do tematu
:
beceen | ***** ***
:
I gdyby kosztowało 300 zł, a nie 3 tysiące...
:
wtedy by stracilo klalitetnosc. Nie od dzis wiadomo, ze dla niektorych milosnikow wyznacznikiem jakosci i prestizu jest MSRP, najlepiej wyrazona w CHF
beceen | ***** ***
:
Masakra...
hrg.pl
:
JAPIER....
wstyd i gańba
wstyd i gańba
:
Svedos, widzisz jak się robi prawdziwe zegarki! Ucz się. I weź tych swoich kompanów-pijaków, żeby obejrzeli - też niech się uczą.
Tak powstaje kłalita, a nie jakieś tam DzikiSokoły składacie badziewne! I jeszcze o jakiś modyfikowanych mechanizmach rozprawiają.
Mechanizmy się modyfikuje przez szlifowanie dremelkiem i malowanie złotym/srebrnym markerem!
Tak powstaje kłalita, a nie jakieś tam DzikiSokoły składacie badziewne! I jeszcze o jakiś modyfikowanych mechanizmach rozprawiają.
Mechanizmy się modyfikuje przez szlifowanie dremelkiem i malowanie złotym/srebrnym markerem!
:
Przyjąłem tą lekcję jak powinien wyglądać zegarek zrobiony w Bolandzie z pokorą i obiecuję poprawę...........co ja gadam ja bym czegoś takiego nawet pod wpływem nie popełnił.
:
no mogą być z JJ kolegami,obaj robią rzeczy dla przeciętnego człowieka całkowicie nie do uwierzenia
:
Sylwek - nie ma chyba takiej ilości, żeby wypić i takie coś zrobić.
Mnie to się nijak nie mieści. Nigdzie.
Qwa, już nawet naklejki z piłkami są lepsze niż to - nie wierzę, że to napisałem, ale chyba tak jest.
Mnie to się nijak nie mieści. Nigdzie.
Qwa, już nawet naklejki z piłkami są lepsze niż to - nie wierzę, że to napisałem, ale chyba tak jest.
:
Podobnież w Krakowie na jednego mieszkańca przypada najwięcej bibliotek.
Svedos napisał/a: |
co ja gadam ja bym czegoś takiego nawet pod wpływem nie popełnił. |
Podobnież w Krakowie na jednego mieszkańca przypada najwięcej bibliotek.
:
A gdzie jest to co nasrało na tarczę, obżarło werk i uciekło? Masakra.
:
Siedzi u autora tego czegoś w kieszeni.
:
to wyjasnia i design i cene
Blaz napisał/a: | ||
Podobnież w Krakowie na jednego mieszkańca przypada najwięcej bibliotek. |
to wyjasnia i design i cene
beceen | ***** ***
:
Odpowiedz do tematu
Santino, Sylwek w Zgierzu o 5 nad ranem zamiast się przekomarzać spróbujemy zrobić podobnego .....może nam się uda.......eeeeee chyba nie , ogórków zabraknie