vintage to nie zabytki, vintage to odwołanie do czegoś co było i przeminęło bo trwało np. jeden sezon
choć może pochodzić z różnych okresów, albo z danego okresu typowego dla np. socrealizmu...
Odpowiedz do tematu
:
:
to mogę Was zarzucić kwarcami? ))
'Cause I got this crazy way... crazy way I'm swimming in still waters
:
No w sumie tez mi sie o to rozchodzilo...
hrabia napisał/a: |
to mogę Was zarzucić kwarcami? )) |
No w sumie tez mi sie o to rozchodzilo...
:
Jako najważniejszy wykładowca mniemanologii stosowanej jakiego znam i poważam, kwarcom ze względów ideowych mowę NIE . Nawet jako daty końcowe mojej kolekcji przyjąłem początek ery kwarców. Z zastrzeżeniem, że ponieważ kolekcjonuję polonica, więc w odniesieniu do polskich realiów, a nie obiektywnie.
Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
:
Wintergreen, zapisz mnie do klubu . Co prawda mam zegarki mechaniczne z epoki kwarcowej ale kwarca żadnego. .
Antisocial and faceless...
:
chcesz to zarzucaj, mam dół do zasypania a tak na poważnie to ja nie zbieram,
ale nie potępiam tych co zbierają, wolnoć Tomku w swoim...
dla mnie musi tykać...
hrabia napisał/a: |
to mogę Was zarzucić kwarcami? )) |
chcesz to zarzucaj, mam dół do zasypania a tak na poważnie to ja nie zbieram,
ale nie potępiam tych co zbierają, wolnoć Tomku w swoim...
dla mnie musi tykać...
:
Ostatnio zmieniony przez Jacobi 2017-04-27, 15:44, w całości zmieniany 1 raz
Cicho z tymi kwarcokami bo jak Ratler zacznie wstawiać, to do końca roku mamy z głowy
Ostatnio zmieniony przez Jacobi 2017-04-27, 15:44, w całości zmieniany 1 raz
:
nie bedę więc pokazywał Montany w stanie NOS z melodyjkami
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2017-04-28, 15:51, w całości zmieniany 1 raz
nie bedę więc pokazywał Montany w stanie NOS z melodyjkami
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2017-04-28, 15:51, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
j.w.
diverofobia napisał/a: |
dla mnie musi tykać... |
j.w.
:
7 czy 16 melodyjek?
Ratler Wściekły I napisał/a: |
:foch:
nie bedę więc pokazywał Montay w stanie NOS z melodyjkami |
7 czy 16 melodyjek?
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Jak NOS to bateria ma z 30 lat , to i tak nie posłucha melodyjek
Sebastian napisał/a: |
7 czy 16 melodyjek? |
:
Czyli zadne LEDy, Accutrony i inne Ventury sie nie licza?
Pozdrawiam
Eryk
Wintergreen napisał/a: |
Jako najważniejszy wykładowca mniemanologii stosowanej jakiego znam i poważam, kwarcom ze względów ideowych mowę NIE . |
Czyli zadne LEDy, Accutrony i inne Ventury sie nie licza?
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
bateria wymieniona i gra
znaczy grał jakieś pół roku temu gdy go ostatni raz widziałem
a ile ma melodyjek zapomniałem nie wiem też gdzie go szukać znaczy w której szufladzie
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2017-04-28, 15:55, w całości zmieniany 2 razy
Rudolf napisał/a: | ||
|
bateria wymieniona i gra
znaczy grał jakieś pół roku temu gdy go ostatni raz widziałem
a ile ma melodyjek zapomniałem nie wiem też gdzie go szukać znaczy w której szufladzie
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2017-04-28, 15:55, w całości zmieniany 2 razy
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
W tej samej, w której masz te cinkciarskie Orienty patelnie
Ratler Wściekły I napisał/a: |
... nie wiem też gdzie go szukać znaczy w której szufladzie |
W tej samej, w której masz te cinkciarskie Orienty patelnie
:
Odpowiedz do tematu
Orientów patelni proszę się nie czepiać