Darek się pochwalił, to ja też muszę, co prawda, już wielokrotnie to robiłem, ale dzisiaj trochę dokładniejsze zdjęcia, choć nie do końca ładne, gdyż fotograf ze mnie żaden Może i z racji tego, iż muszę przyhamować z poszerzaniem kolekcji, bo już zdecydowanie brakuje miejsca na nowe modele (na chwilę obecną 92 sztuki, a jeszcze 4 do mnie jadą)
Najpierw zdjęcia całości:
A teraz jedziemy od lewej, od góry!
Piętro niżej:
No to hop! – jeszcze niżej!
No to teraz przeskok na drugą stronę i od góry:
„[…] Don’t stop falling down…”
„…Down, down…”
„…until You reach the Ground”
A na koniec zostawiłem Wam waszą ulubioną półeczkę, na której co prawda nie ma zegarków, ale jest coś co bardzo lubicie
Odpowiedz do tematu
: Swissmaker's Storage Room
Ostatnio zmieniony przez Swissmaker 2010-04-11, 12:32, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnio zmieniony przez Swissmaker 2010-04-11, 12:32, w całości zmieniany 2 razy
Wzorem kilku innych Kumotrów wypisałbym tutaj marki i modele swoich zegarków, ale obawiam się że mogłoby zabraknąć miejsca
:
No brawo piękna kolekcja
Największe wrażenie robi na mnie stado żółwików
Największe wrażenie robi na mnie stado żółwików
:
Imponujące, wielce imponujące.
Imponujące, wielce imponujące.
:
Typowy Ołtarz zegarkowy
:
Fajna kolekcja. Szkoda, że na spotkanie nie zawitałeś z kilkoma sztukami.
:
Swiss - tego spirytusu tam ubywa, oj, ubywa .... Czy ty aby na pewno nim zegarki myjesz ?
:
Piękna kolekcja...
a co za silny charakter właściciela tej kolekcji- ten doskonały płyn ma blisko 3 lata i ciągle jest!!!
a co za silny charakter właściciela tej kolekcji- ten doskonały płyn ma blisko 3 lata i ciągle jest!!!
:
No i zatkało kakao
:
gartuluje kolekcji i prosze nie zniechęcaj sie brakiem miejsca. może jakis system wysokiego składowania ??
:
Sorki za OT, ale ciekawi mnie Twoja opinia nt jednego z Twoich łoczów. Jak się nosi i jak z jego wykonaniem?
:
Kuuurde jest się czym pochwalić Świetna kolekcja
:
Odsyłam - http://www.chinawatches.pl/viewtopic.php?t=255
TomekR napisał/a: |
Sorki za OT, ale ciekawi mnie Twoja opinia nt jednego z Twoich łoczów. Jak się nosi i jak z jego wykonaniem?
Obrazek |
Odsyłam - http://www.chinawatches.pl/viewtopic.php?t=255
Wzorem kilku innych Kumotrów wypisałbym tutaj marki i modele swoich zegarków, ale obawiam się że mogłoby zabraknąć miejsca
:
Ostatnio zmieniony przez Smok 2010-04-12, 02:58, w całości zmieniany 2 razy
Odpowiedz do tematu
Kolekcja robi wrażenie
Ostatnio zmieniony przez Smok 2010-04-12, 02:58, w całości zmieniany 2 razy
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!