Chyba sztalowe...
Odpowiedz do tematu
:
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Szkoda wielka, że wygląda niemal jak kopia mojego Gulfmastera. Gdyby nie to, miałbym świetny zegarek spełniający moje założenia zegarka plenerowego
Generalnie zastanawiam się również nad Protrekiem. Ginę jednak w gąszczu tych wszystkich modeli.
Czym kierować się przy zakupie ? Które modele z tej serii są najwyższe ? Występują różnice w zaawansowaniu sensorów w zależności od modelu ?
Dla mnie poza tym, najistotniejszy jest również rozmiar ... Im większy tym lepszy ...
Ma ktoś jakieś propozycje, na które szczególnie warto zwrócić uwagę, biorąc pod uwagę to co napisałem ?
Generalnie zastanawiam się również nad Protrekiem. Ginę jednak w gąszczu tych wszystkich modeli.
Czym kierować się przy zakupie ? Które modele z tej serii są najwyższe ? Występują różnice w zaawansowaniu sensorów w zależności od modelu ?
Dla mnie poza tym, najistotniejszy jest również rozmiar ... Im większy tym lepszy ...
Ma ktoś jakieś propozycje, na które szczególnie warto zwrócić uwagę, biorąc pod uwagę to co napisałem ?
"Żyj pasją, a spełnisz marzenia"
:
Weź prw3500 i będzie fpysk jak marzenie!
I ogólnie patrz na prw i paw.
I ogólnie patrz na prw i paw.
:
Prw 3500, rzeczywiście wygląda zacnie. Przemawia do mnie zwłaszcza w tej wersji :
Muszę przyznać wujku bow, że wiesz co dobre
Popatrzę jeszcze na te modele, które wskazałeś ... Muszę zgłębić temat
Muszę przyznać wujku bow, że wiesz co dobre
Popatrzę jeszcze na te modele, które wskazałeś ... Muszę zgłębić temat
:
Elix napisał/a: |
Prw 3500, rzeczywiście wygląda zacnie. Przemawia do mnie zwłaszcza w tej wersji :
Obrazek Muszę przyznać wujku bow, że wiesz co dobre Popatrzę jeszcze na te modele, które wskazałeś ... Muszę zgłębić temat |
:
Czyli potwierdza się propozycja wujka bow
Pozostaje najważniejsze pytanie, gdzie kupić najtaniej ?
Pozostaje najważniejsze pytanie, gdzie kupić najtaniej ?
:
Na alledrogo nie ma
Elix napisał/a: |
Czyli potwierdza się propozycja wujka bow
Pozostaje najważniejsze pytanie, gdzie kupić najtaniej ? |
Na alledrogo nie ma
:
To nowy model, jeszcze mało dostępny.
Chociaż w srajtrendzie majo...
Najtaniej widziałem na zatoce w usa, dwa poszły po 160 prezydenta z ogonkiem.
Właśnie z stalowym bezelem, co mi akurat nie pasi, bo taki prw6000 mi wystarczy.
W każdym razie, w tej cenie już nigdzie nie widziałem, bez dwójki z przodu ni ma...
Ale spokojnie, one będą się pojawiać...
Chociaż w srajtrendzie majo...
Najtaniej widziałem na zatoce w usa, dwa poszły po 160 prezydenta z ogonkiem.
Właśnie z stalowym bezelem, co mi akurat nie pasi, bo taki prw6000 mi wystarczy.
W każdym razie, w tej cenie już nigdzie nie widziałem, bez dwójki z przodu ni ma...
Ale spokojnie, one będą się pojawiać...
:
Cienko wygląda przy Twoim PRW 6000.
:
Znalazłem u nas w ofercie krajowej za 1240 zł. Taniej chyba ciężko będzie znaleźć ...
Swoją drogą, jakim cudem udało Ci się zlokalizować te zegarki w takiej cenie
Przeczesałem cały ebay i nigdzie nie trafiłem na ofertę tańszą niż 300$ ... A do tego opłaty przeca ...
Jak Ty to robisz ???
Kwestia gustu
W moim wypadku odpada ze względu na to, że wygląda jak klon Gulfmastera, którego już posiadam ...
bow napisał/a: |
To nowy model, jeszcze mało dostępny.
Chociaż w srajtrendzie majo... Najtaniej widziałem na zatoce w usa, dwa poszły po 160 prezydenta z ogonkiem. Właśnie z stalowym bezelem, co mi akurat nie pasi, bo taki prw6000 mi wystarczy. W każdym razie, w tej cenie już nigdzie nie widziałem, bez dwójki z przodu ni ma... Ale spokojnie, one będą się pojawiać... |
Znalazłem u nas w ofercie krajowej za 1240 zł. Taniej chyba ciężko będzie znaleźć ...
Swoją drogą, jakim cudem udało Ci się zlokalizować te zegarki w takiej cenie
Przeczesałem cały ebay i nigdzie nie trafiłem na ofertę tańszą niż 300$ ... A do tego opłaty przeca ...
Jak Ty to robisz ???
Cichy napisał/a: |
Cienko wygląda przy Twoim PRW 6000. |
Kwestia gustu
W moim wypadku odpada ze względu na to, że wygląda jak klon Gulfmastera, którego już posiadam ...
:
No bo to są klony, tylko w różnych kopertach
W srajtrendzie za 1.3k???
Nie paczem u nich na ceny, tylko se mierzem, aby mnie poczeba wzrosła...
Jak ja to robię...
No sortuję sobie po cenie od najtańszych...
I będzie można dużo taniej!!!
Dla mnie w tej chwili punkt odniesienia to te 160 prezydenta...
W srajtrendzie za 1.3k???
Nie paczem u nich na ceny, tylko se mierzem, aby mnie poczeba wzrosła...
Jak ja to robię...
No sortuję sobie po cenie od najtańszych...
I będzie można dużo taniej!!!
Dla mnie w tej chwili punkt odniesienia to te 160 prezydenta...
:
Otóż to ... Dlatego wykluczyłem go na wstępie, choć w sumie gdybym ponownie wybierał, wybrałbym protreka
Nie, to link do sklepu z najniższą ofertą :
http://www.elka.sklep.pl/...-3500-1ER/10785
Zasadniczo od dosyć dawna tak robię ... Miałem nieprzyjemność kilkukrotną dać się omamić dobrze zrobionym zdjęciem
No to jest nierealne żeby było taniej ...
A kwota o której wspomniałeś jako wyjściowej, to totalny Matrix
Nie mam pojęcia, gdzie można kupić poniżej 300 prezydentów, a Ty mnie tu takie cóś
Moja potrzeba wzrosła dość mocno, więc ja się nawet nie waham nad zakupem.
To już postanowione. Próbuję tylko nie przepłacić za dużo
A cierpliwości u mnie coraz mniej ...
No bo to są klony, tylko w różnych kopertach
|
Otóż to ... Dlatego wykluczyłem go na wstępie, choć w sumie gdybym ponownie wybierał, wybrałbym protreka
W srajtrendzie za 1.3k??? |
Nie, to link do sklepu z najniższą ofertą :
http://www.elka.sklep.pl/...-3500-1ER/10785
Nie paczem u nich na ceny, tylko se mierzem, aby mnie poczeba wzrosła... |
Zasadniczo od dosyć dawna tak robię ... Miałem nieprzyjemność kilkukrotną dać się omamić dobrze zrobionym zdjęciem
I będzie można dużo taniej!!! Dla mnie w tej chwili punkt odniesienia to te 160 prezydenta... |
No to jest nierealne żeby było taniej ...
A kwota o której wspomniałeś jako wyjściowej, to totalny Matrix
Nie mam pojęcia, gdzie można kupić poniżej 300 prezydentów, a Ty mnie tu takie cóś
Moja potrzeba wzrosła dość mocno, więc ja się nawet nie waham nad zakupem.
To już postanowione. Próbuję tylko nie przepłacić za dużo
A cierpliwości u mnie coraz mniej ...
:
Skoro to wątek o Protrekach to pochwalę się swoim.
Zegarek wygrałem jakieś 13-14 lat temu w konkursie Marlboro Adventure Team. To moja pierwsza i jak na razie jedyna tak wartościowa wygrana. Pamiętam, że miał wtedy wartość mojej pensji
Do chwili obecnej służy wiernie, chociaż miał kilka przygód. Po 4 latach latach zdechła bateria. Przy wymianie w autoryzowanym punkcie ZIBI "fachowiec" zapomniał o założeniu uszczelki i zegarek został zalany przy pierwszej kąpieli. Regeneracja kosztowała sporo, ale ze względu na sentyment podjąłem ryzyko. Dwa razy trzeba też było wymieniać pasek, ponieważ zegarka praktycznie nie zdejmowałem z ręki i tworzywo nie wytrzymywało eksploatacji. Jest podniszczony, ale to tylko świadczy o intensywności użytkowania
Protrek PRG 50
Zegarek wygrałem jakieś 13-14 lat temu w konkursie Marlboro Adventure Team. To moja pierwsza i jak na razie jedyna tak wartościowa wygrana. Pamiętam, że miał wtedy wartość mojej pensji
Do chwili obecnej służy wiernie, chociaż miał kilka przygód. Po 4 latach latach zdechła bateria. Przy wymianie w autoryzowanym punkcie ZIBI "fachowiec" zapomniał o założeniu uszczelki i zegarek został zalany przy pierwszej kąpieli. Regeneracja kosztowała sporo, ale ze względu na sentyment podjąłem ryzyko. Dwa razy trzeba też było wymieniać pasek, ponieważ zegarka praktycznie nie zdejmowałem z ręki i tworzywo nie wytrzymywało eksploatacji. Jest podniszczony, ale to tylko świadczy o intensywności użytkowania
Protrek PRG 50
:
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Odpowiedz do tematu
Zbok powinien tutaj wrzucać foty Manaslu...
Czeba mu fpysk dać, to się ogarnie...
Czeba mu fpysk dać, to się ogarnie...