Jeszcze mam czas, do wymiany baterii ponad 3,5 roku
Moze do tego czasu tunczyki beda w oficjalnej dystrybucji w Polsce i nie bedzie problemu.
Odpowiedz do tematu
:
:
Dzwoniłem.
Jutro da mi Pańcia odpowiedź.
Jutro da mi Pańcia odpowiedź.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
No ciekawe
Trzeba bylo zapytac jeszcze o niebieska wkladke bezela co by do kompletu było
Trzeba bylo zapytac jeszcze o niebieska wkladke bezela co by do kompletu było
:
Myślę, że Pańcia nie wie co to bezel a co dopiero wkładka.
muchacho_ napisał/a: |
No ciekawe
Trzeba bylo zapytac jeszcze o niebieska wkladke bezela co by do kompletu było |
Myślę, że Pańcia nie wie co to bezel a co dopiero wkładka.
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Swoją drogą fajny ten niebieski
Zaraz ich pewnie nie bedzie bo to limitka. Chetnie bym takiego przygarnal tylko po co mi dwa prawie takie same zegarki
Zaraz ich pewnie nie bedzie bo to limitka. Chetnie bym takiego przygarnal tylko po co mi dwa prawie takie same zegarki
:
Dokładnie.
Tylko go na kajdan i miód, malina.
Na zatoce po 1k$ leży.
A gdzieś w Japonii poniżej 1k$ znalazłem.
Swoją drogą fajny ten niebieski
... |
Dokładnie.
Tylko go na kajdan i miód, malina.
Na zatoce po 1k$ leży.
A gdzieś w Japonii poniżej 1k$ znalazłem.
:
Fajne te Tuńczyki, ale ceny to
:
To nie są tanie rzeczy
Ale tak serio, IMO warto. Trzeba tylko zaakceptować, że większość ma kwarcowe mechanizmy i potem już z górki. Zegarki są świetnie wykonane a poza tym mają niesamowity fun factor. Dla mnie istotnym czynnikiem jest też to, że nie ma na rynku niczego podobnego
Ale tak serio, IMO warto. Trzeba tylko zaakceptować, że większość ma kwarcowe mechanizmy i potem już z górki. Zegarki są świetnie wykonane a poza tym mają niesamowity fun factor. Dla mnie istotnym czynnikiem jest też to, że nie ma na rynku niczego podobnego
:
I tu jest pies pogrzebany , jakoś nie mogę się przekonać do skaczącej sekundy.
Trzeba tylko zaakceptować, że większość ma kwarcowe mechanizmy |
I tu jest pies pogrzebany , jakoś nie mogę się przekonać do skaczącej sekundy.
:
Wywal sekundnik
satanic666 napisał/a: | ||
I tu jest pies pogrzebany , jakoś nie mogę się przekonać do skaczącej sekundy. |
Wywal sekundnik
Skoro nie stać na rolexa ,
będziem nosić pierdzielexa
będziem nosić pierdzielexa
:
Ktos na WUS w kontekscie kwarcowego Grand Seiko napisal fajne stwierdzenie: ewolucja zegarkowa zaczyna się od tego, ze mamy jakis stary kwarcowy zegarek, potem dostrzegamy caly swiat automatów i zaczynami gardzic kwarcami a kiedys, po jakims czasie znowu zaczynamy doceniac wartosciowe kwarce
Cos w tym chyba jest Obecnie okroilem zbiorek do 6 zegarkow z czego 2 są wlasnie kwarcowe (tuna i citek Nighthawk Chrono) i w gruncie rzeczy to moje dwa najbardziej ulubione zegarki Lubie wyciagnac je z pudelka i nie zawracac sobie glowy nakrecaniem
Cos w tym chyba jest Obecnie okroilem zbiorek do 6 zegarkow z czego 2 są wlasnie kwarcowe (tuna i citek Nighthawk Chrono) i w gruncie rzeczy to moje dwa najbardziej ulubione zegarki Lubie wyciagnac je z pudelka i nie zawracac sobie glowy nakrecaniem
:
Na pewno coś w tym jest, ale jakoś ciężko się przestawić i z kwarców to tylko G na ręce ląduje.
:
Obecnie również mam 6. Z czego dwa to automaty.
...
Obecnie okroilem zbiorek do 6 zegarkow z czego 2 są wlasnie kwarcowe (tuna i citek Nighthawk Chrono) i w gruncie rzeczy to moje dwa najbardziej ulubione zegarki Lubie wyciagnac je z pudelka i nie zawracac sobie glowy nakrecaniem |
Obecnie również mam 6. Z czego dwa to automaty.
:
...........u mnie 10 z czego 3-y to kwarce prestiżowe
edit: 4-y bo o G zapomniałem
Ostatnio zmieniony przez jimmy 2015-08-27, 18:45, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Dorian06 napisał/a: | ||
Obecnie również mam 6. Z czego dwa to automaty. |
...........u mnie 10 z czego 3-y to kwarce prestiżowe
edit: 4-y bo o G zapomniałem
Ostatnio zmieniony przez jimmy 2015-08-27, 18:45, w całości zmieniany 1 raz
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą