A ten sekundnik to zostaje czerwony czy docelowo będzie tak jak miał być pierwotnie - zaśniedziały mosiądz?
Ogólne wrażenie spoko całkiem.
Odpowiedz do tematu
:
:
czy w tej kopercie beda inne modele?
beceen | ***** ***
:
świetny projekt tylko wskazówki rzeczywiście obecnie nie pasują :
- godzinowa i minutowa - luma zbyt widoczna
- sekundowa - lepiej wyglądało według projektu czyli w kolorze indeksów godzinowych z czerwonym zakończeniem
- godzinowa i minutowa - luma zbyt widoczna
- sekundowa - lepiej wyglądało według projektu czyli w kolorze indeksów godzinowych z czerwonym zakończeniem
:
Zmiany pewne :
Luma w kolorze naturalnym C1, czyli biało-zielonkawa świecąca na zielono.
Wskazówki w kolorze albo srebrnym wszystkie, albo H/M czarna a sekunda srebrna z czerwonym grotem.
Zmiany w rozważaniu :
Lekkie zmniejszenie wysokości koronki.
W tej chwili dobieramy pasek, chcemy dać fakturowany na skórę egzotyczną pasek z wypełnieniem - będzie mięsisty - i zapinką motylkową. Kolorystyka, własnie siem wohomy bo jak zrobimy czarny i brązowy to będzie oczywiście jak zawsze tysiąc maili "a jaki to czarny i jaki to brązowy i czy jest inny czarny albo inny brązowy albo moze jest zielony nie ma zielonego to szkoda to może chociaż niebieski ?". Pewnie stanie na ciemnym czekoladowym - wtedy na pytanie "a jaki jest pasek?" odpowiedź zawsze brzmi "Tak, jest pasek".
Luma w kolorze naturalnym C1, czyli biało-zielonkawa świecąca na zielono.
Wskazówki w kolorze albo srebrnym wszystkie, albo H/M czarna a sekunda srebrna z czerwonym grotem.
Zmiany w rozważaniu :
Lekkie zmniejszenie wysokości koronki.
W tej chwili dobieramy pasek, chcemy dać fakturowany na skórę egzotyczną pasek z wypełnieniem - będzie mięsisty - i zapinką motylkową. Kolorystyka, własnie siem wohomy bo jak zrobimy czarny i brązowy to będzie oczywiście jak zawsze tysiąc maili "a jaki to czarny i jaki to brązowy i czy jest inny czarny albo inny brązowy albo moze jest zielony nie ma zielonego to szkoda to może chociaż niebieski ?". Pewnie stanie na ciemnym czekoladowym - wtedy na pytanie "a jaki jest pasek?" odpowiedź zawsze brzmi "Tak, jest pasek".
:
Świetny projek na prawdę. Pewnie napisane jaki mechanizm ale nie chcę mi się szukać i ile mm koperta ?
[ Dodano: 2015-06-14, 17:12 ]
Kopertę znalazłem 41x10 mm . A wskazówki dać kolorystycznie jak w pierwotnym projekcie nie będzie lepiej ?
[ Dodano: 2015-06-14, 17:14 ]
Alamo dobrze napisałeś H/M czarne sekundowa srebrna z czerwonym grotem. Powiem szczerze, że pierwszy GG gdzie myślę o zakupie.
[ Dodano: 2015-06-14, 17:12 ]
Kopertę znalazłem 41x10 mm . A wskazówki dać kolorystycznie jak w pierwotnym projekcie nie będzie lepiej ?
[ Dodano: 2015-06-14, 17:14 ]
Alamo dobrze napisałeś H/M czarne sekundowa srebrna z czerwonym grotem. Powiem szczerze, że pierwszy GG gdzie myślę o zakupie.
:
To żałuj...
.
.
.
...
naprawdę, naprawdę, naprawdę
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2015-06-14, 23:24, w całości zmieniany 1 raz
kornel91 napisał/a: |
...Powiem szczerze, że pierwszy GG gdzie myślę o zakupie... |
To żałuj...
.
.
.
...
kornel91 napisał/a: |
...na prawdę... |
naprawdę, naprawdę, naprawdę
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2015-06-14, 23:24, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
MOim zdaniem zbyt krótkie wskazówki...
Silicon
:
Skóra z węża gada?
:
Piękny Husarz!
:
A do mnie jakoś ta sytuacja nie przemawia... te "skrzydła" kojarzą mi się z "krużgankami" w sukiennicach... ale to pewnie dlatego ze 22 lata codziennie obok nich przechodziłem, koronka odstaje niczym samotny, jak ten biały żagiel, "niedobity" gwóźdź krokwiowy i absolutnie nie pasuje do subtelnej cienkiej koperty... obstawiam że będzie się w łapsko wbijać. Napis Hussar mi bardziej wygląda na logo Hussar Gruppa S.A. niż określenie dumnego Towarzysza ciężkiej chorągwi imć Jeremy Wiśniowieckiego... No i kolorów jakby trochę za dużo...
Ale ja się oczywiście absolutnie nie znam...
Edit: Pasek fajny ma
Ostatnio zmieniony przez Daito 2015-06-19, 17:48, w całości zmieniany 2 razy
ALAMO napisał/a: |
No i taka sytuacja :
[url=http://img673.images...tsp.jpg]Obrazek[/URL] |
A do mnie jakoś ta sytuacja nie przemawia... te "skrzydła" kojarzą mi się z "krużgankami" w sukiennicach... ale to pewnie dlatego ze 22 lata codziennie obok nich przechodziłem, koronka odstaje niczym samotny, jak ten biały żagiel, "niedobity" gwóźdź krokwiowy i absolutnie nie pasuje do subtelnej cienkiej koperty... obstawiam że będzie się w łapsko wbijać. Napis Hussar mi bardziej wygląda na logo Hussar Gruppa S.A. niż określenie dumnego Towarzysza ciężkiej chorągwi imć Jeremy Wiśniowieckiego... No i kolorów jakby trochę za dużo...
Ale ja się oczywiście absolutnie nie znam...
Edit: Pasek fajny ma
Ostatnio zmieniony przez Daito 2015-06-19, 17:48, w całości zmieniany 2 razy
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Odpowiedz do tematu
Daito napisał/a: |
co dziennie |