Bry!
Panowie, jak widać jestem dość nowy i przegryzam się przez forum a jest tu makabrycznie dużo materiałów, większość aktywnie piszących ma dość różne preferencje zegarkowe. Ja po omedze smp chciałem nabyć Panerai ale cena..... no i zacząłem szukać alternatywy, podróbki widywałem nawet ładne tu i tam ale hmm może mnie obśmiejecie wolę mieć Marina Militare albo Parnis niż Officine Panerai i wiedzieć, że jest nie tak - no i znalazłem homage świat po forum 4D już nie jest taki sam
Na forum poznałem ciekawostki jak dla mnie, no np. taka Vratislavia... no ta z bazaru co spóźniłem się z zakupem kosmos, parę osób z chrono takimi hmm też wypas. Ostatni brąz w Bulovie echhh no dobra nie ważne - o co chodzi, otóż o to, że małe mam pojęcie co można (oooo casio oceanus.....) jak już pisałem małe mam pojęcie co można chcieć (borealis - konkret). Dlatego taka prośba, ponieważ każdy z was jest inny itd. itp. napiszcie tutaj zegar top 1 ale taki absolutny top notch w waszym zasięgu finansowym, nie piszczcie mi tu Patka czy jakiś kosmosów z "co mi wpadło w oko", temat nie ma służyć przelotnemu zauroczeniu tylko prawdziwej miłości
TOP 1 zegar, omijam granice finansowe bo wedle zarobków dla niektórych może być 500 a dla innych 5K albo 200K ale zegar ma być taki, taki co podnosi ciśnienie taki co masz na tapecie - warunek jest jeden musisz zdecydować się na jedną sztukę i musi być w Twoim zasięgu finansowym
bardzo jestem ciekaw jakie perełki pokażecie
Odpowiedz do tematu
: Kwintesencja zegarka
:
Na kici uwielbiają takie tematy, jeżeli dorzucisz coś o prestiżu będziesz bohaterem dnia.
:
Blazej, najlepiej zrobić sobie samemu
:
wahin no i teraz zapraszam do mnie... Tylko weź szmatkę do czyszczenia monitora ze sobą
wahin napisał/a: |
Na kici uwielbiają takie tematy, jeżeli dorzucisz coś o prestiżu będziesz bohaterem dnia. |
wahin no i teraz zapraszam do mnie... Tylko weź szmatkę do czyszczenia monitora ze sobą
" Idiotów generalnie jest mało na świecie, ale są tak sprytnie porozstawiani, że co rusz któregoś spotykamy "
:
Bazar staroci na Kole? Tam jedną taką na straganie z zegarkami widziałem.
Cytat: |
np. taka Vratislavia... no ta z bazaru co spóźniłem się z zakupem |
Bazar staroci na Kole? Tam jedną taką na straganie z zegarkami widziałem.
:
Lepiej bym tego nie ujął ,as nad asy
Na kici uwielbiają takie tematy, jeżeli dorzucisz coś o prestiżu będziesz bohaterem dnia. |
Lepiej bym tego nie ujął ,as nad asy
: Re: Kwintesencja zegarka
Ten jest u mnie w zasięgu
Blazej napisał/a: |
...
- warunek jest jeden musisz zdecydować się na jedną sztukę i musi być w Twoim zasięgu finansowym ... |
Ten jest u mnie w zasięgu
:
Ewnetualnie rencami kolegów:
Pozdrawiam
Eryk
Santino napisał/a: |
Blazej, najlepiej zrobić sobie samemu |
Ewnetualnie rencami kolegów:
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Blazej, radziłbym być cierpliwym i spokojnie przegryźć się przez forum. Znajdziesz wiele alternatyw dla PAMa, bliższych lub dalszych inspiracji
Popracuj nad stylem wypowiedzi bo to co napisałeś w swoim poście, to nie daje się czytać
Zaznaczę tylko, że upragniony zegar (w twoim przypadku zdaje się jest to PAM) można spokojnie nabyć na rynku wtórnym w cenie nieodbiegającej od nowej Omegi SMP
Ad rem Mój TOP1 to PAM oczywiście
Popracuj nad stylem wypowiedzi bo to co napisałeś w swoim poście, to nie daje się czytać
Zaznaczę tylko, że upragniony zegar (w twoim przypadku zdaje się jest to PAM) można spokojnie nabyć na rynku wtórnym w cenie nieodbiegającej od nowej Omegi SMP
Ad rem Mój TOP1 to PAM oczywiście
Pozdrawiam, Wojtek
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
:
Nie wiem co to kici ale jak się domyślam też jakieś forum, znajdę. Jak widzisz po zakresie Parnisów i MM prestiż, szczególnie ten dmuchany jest mi daleki. Co więcej lubię po prostu to co mi się podoba, nie to co "trzeba".
niebieski pikny
Bardzo ładne. Ten Pasek widziałem, zastanawiałem się do czego można by było go zapiąć - bardzo ładne combo.
Wybacz, pisałem faktycznie w biegu i raczej luźno rozbiegane myśli, co nie jest wytłumaczeniem do katowania innych
Poszukam kici i mam nadzieję, że wtedy odnajdę ironię. Co do tematu, chodziło mi o to, że jako człowiek znający Omegę i Panerai wszedłem na wasze forum a tu tylu maniaków, tyle różnych wyborów. Nagle okazało się, że poza dwoma jedynymi słusznymi modelami jest jeszcze duuużo takich, które chcę
Faktycznie może nie było sensu zakładania tematu ale zastanawiałem się co jest dla was takim topowym, wzorcowym zegarem. W postach: wish list, co Ci wpadło w oko, co na reku dla każdego z was można zobaczyć przegląd różnych typów - po prostu ciekawość i chęć poznania czegoś innego
okażcie trochę wyrozumiałości świeżym
Nie wiem co to kici ale jak się domyślam też jakieś forum, znajdę. Jak widzisz po zakresie Parnisów i MM prestiż, szczególnie ten dmuchany jest mi daleki. Co więcej lubię po prostu to co mi się podoba, nie to co "trzeba".
Santino napisał/a: |
Blazej, najlepiej zrobić sobie samemu |
niebieski pikny
Erolek napisał/a: |
Ewnetualnie rencami kolegów: |
Bardzo ładne. Ten Pasek widziałem, zastanawiałem się do czego można by było go zapiąć - bardzo ładne combo.
bert69 napisał/a: |
Blazej, radziłbym być cierpliwym i spokojnie przegryźć się przez forum. Znajdziesz wiele alternatyw dla PAMa, bliższych lub dalszych inspiracji
Popracuj nad stylem wypowiedzi bo to co napisałeś w swoim poście, to nie daje się czytać Zaznaczę tylko, że upragniony zegar (w twoim przypadku zdaje się jest to PAM) można spokojnie nabyć na rynku wtórnym w cenie nieodbiegającej od nowej Omegi SMP Ad rem Mój TOP1 to PAM oczywiście |
Wybacz, pisałem faktycznie w biegu i raczej luźno rozbiegane myśli, co nie jest wytłumaczeniem do katowania innych
Poszukam kici i mam nadzieję, że wtedy odnajdę ironię. Co do tematu, chodziło mi o to, że jako człowiek znający Omegę i Panerai wszedłem na wasze forum a tu tylu maniaków, tyle różnych wyborów. Nagle okazało się, że poza dwoma jedynymi słusznymi modelami jest jeszcze duuużo takich, które chcę
Faktycznie może nie było sensu zakładania tematu ale zastanawiałem się co jest dla was takim topowym, wzorcowym zegarem. W postach: wish list, co Ci wpadło w oko, co na reku dla każdego z was można zobaczyć przegląd różnych typów - po prostu ciekawość i chęć poznania czegoś innego
okażcie trochę wyrozumiałości świeżym
:
Blazej jak sam zauważyłeś jest tutaj prezentowany cały przekrój marek i modeli.
Znaleźć jednego przedstawiciela jest wręcz niemożliwe, można czasami mówić o pewnych modach, ewentualnie pobawić się w statystkę.
A statystyka to statystyka
Znaleźć jednego przedstawiciela jest wręcz niemożliwe, można czasami mówić o pewnych modach, ewentualnie pobawić się w statystkę.
A statystyka to statystyka
:
IMO kwintesencją zegara jest taki Nomos
:
Odpowiedz do tematu
Blazej, kup kilka, kilkanaście zegarków a wyrobisz sobie zdanie. Potem je sprzedaj i kup następne. I tak w koło.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |