Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
tisiel świeci rześko...
:
Zdecydowanie lepiej to wygląda niż w Steinharcie
Maras68 napisał/a: |
tisiel świeci rześko...
Obrazek |
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Dzisiaj był to się tu nadaje.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
..........ale brzydal
.............dziś klasyczny klasyk klasyki....................SKX007 (zdjęcia brak)
Dorian06 napisał/a: |
Dzisiaj był to się tu nadaje.
Obrazek |
..........ale brzydal
.............dziś klasyczny klasyk klasyki....................SKX007 (zdjęcia brak)
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
czy ja wiem ....
poza tym cały dzień na łapie
Daito napisał/a: |
|
czy ja wiem ....
poza tym cały dzień na łapie
:
Nadal
:
revolta, świetny
Ja dziś również z tą marką cały dzień na ręce, a teraz to nawet zamiast kaczki w pomarańczach jest deep blue w pomarańczach
Ja dziś również z tą marką cały dzień na ręce, a teraz to nawet zamiast kaczki w pomarańczach jest deep blue w pomarańczach
:
gryson, chyba najlepsze zdjęcie zegarka jakie zrobiłeś. Pamiętaj dać je do kalendarza
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
No co Ty, ja wolę inne. Ale dzięki A do kalendarza na przyszły rok mam nadzieję jeszcze parę zrobić
:
Wiem.
Cóż zrobić. Będę ten krzyż nosił. Jak Bóg da to do końca dni. Moich lub jego.
jimmy napisał/a: | ||
..........ale brzydal ... |
Wiem.
Cóż zrobić. Będę ten krzyż nosił. Jak Bóg da to do końca dni. Moich lub jego.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Ostatnio zmieniony przez johnny_b2 2015-02-11, 20:20, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez johnny_b2 2015-02-11, 20:20, w całości zmieniany 1 raz
:
johnny_b2, zajebongo jest
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
..........ale się Dorain poświęcasz , świętym zostac chcesz?
Dorian06 napisał/a: | ||||
Wiem. Cóż zrobić. Będę ten krzyż nosił. Jak Bóg da to do końca dni. Moich lub jego. |
..........ale się Dorain poświęcasz , świętym zostac chcesz?
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
kornel91, dzięki jutro zrobię mu więcej zdjeć