Czyli MINORVA . Zgerek ma juz recke, wiec nie bede sie rozpisywal nad technikaliami bo juz bylo. Na dodatek moje 'znawstwo" wynosi zero przecinek nic .
Ale do rzczy :
Wracam do domu z drugiej zmiany - prysznic, kolacja,komputer. Zagladam tutaj i widze ze na bazarku jest cos fajnego, cos na co mam stosowne srodki. Szybka wymiana PW, wplata, wysylka i w miniony piatek , w samo poludnie zegarek jest u mnie.
Nozyk, paczuszka, ciach- otwarte. Biore do reki, ustawiam godzine, date i juz wiem ze trafilem w to co trzeba. Normalnie bizancjum pelna geba i wiszace ogrody babilonu na lapie - Jestembardzozadowolony.
Co prawda pasek sztywny jak balcha, ale to sie zmieni. Sam czasomierz wykonany jak trzeba, wszystko poskrecane, przylega gdzie ma przylegac, wszystkie funkcje dzialaja, a szwagier zazdrosci - Jestembardzozadowolony.
Dokladnosc chodu - Puki co , wyglada na to ze "robi" 20 sekund w tyl, w ciagu doby - Jestemtroszkemniejbardzozadowolony. No ale nic sie w moim zyciu nie dzieje z dokladnoscia wieksza niz 30 sekund, wiec jest OK. Na pewno sam nie bede przy nim grzebal, bo wiem ze to sie skonczy nieszczesciem.
Na koniec : Pierwszy moj chinski zegarek jest bardzo bogaty wizualnie, bardzo mi sie podoba i wiem ze nie jest to ostatni taki zakup.
Odpowiedz do tematu
: Moj pierwszy
Noze tez lubie
:
Ostatnio zmieniony przez Wozu 2010-07-25, 14:19, w całości zmieniany 1 raz
topek, gratuluję po raz kolejny;)
cieszę się, że się cieszysz
Jak na pierwszego chińczyka to bardzo dobry wybór
Ale ten pasek z tektury to wymień najlepiej na K. Reda jest taki brązowy gładki wspaniale się nosi, komfort wręcz luksus
A Bizancjum nie każdemu się podoba mnie się tam bardzo podoba
A co do dokładności chodu to jeszcze ponoś troszeczkę bo może się to jeszcze zmienić.
P.S.
Może dasz radę zdjęcia inne zrobić
cieszę się, że się cieszysz
Jak na pierwszego chińczyka to bardzo dobry wybór
Ale ten pasek z tektury to wymień najlepiej na K. Reda jest taki brązowy gładki wspaniale się nosi, komfort wręcz luksus
A Bizancjum nie każdemu się podoba mnie się tam bardzo podoba
A co do dokładności chodu to jeszcze ponoś troszeczkę bo może się to jeszcze zmienić.
P.S.
Może dasz radę zdjęcia inne zrobić
Ostatnio zmieniony przez Wozu 2010-07-25, 14:19, w całości zmieniany 1 raz
:
Topek - niech się Minorva dobrze nosi i dotrze .
Teraz noże będą służyć częściej do otwierania paczek z zegarkami
Teraz noże będą służyć częściej do otwierania paczek z zegarkami
:
Dzieki za dobre slowo. Pasek na pewno zmienie. Dokladnosc chodu - sie zobaczy jak sie dotrze. Na razie jest tak ze w ciagu 12-tu godzin robi 20sekund i nastepne 5 w ciagu reszty doby - nie biore do glowy
Zdjecia to moj stary problem, jak sie na nie kliknie to sa wyrazniejsze, no ale podobno trening czyni mistrzem , wiec moze za jakis czas jakies ludzkie fotki mi wyjda.
A co do czestszego otwierania nozem paczek z zegarkami, to i offfffszem, offfffszem
Zdjecia to moj stary problem, jak sie na nie kliknie to sa wyrazniejsze, no ale podobno trening czyni mistrzem , wiec moze za jakis czas jakies ludzkie fotki mi wyjda.
A co do czestszego otwierania nozem paczek z zegarkami, to i offfffszem, offfffszem
Noze tez lubie
:
Zachodzę w głowę jak można takie bizancjum nosić i nic nie wymyśliłem
Ale najważniejsze, że właścicielowi się podoba i szwagier zazdrości Dobrze, że trafiłeś z pierwszym zegarkiem i się nie zniechęciłeś, a wręcz przeciwnie.
Ale najważniejsze, że właścicielowi się podoba i szwagier zazdrości Dobrze, że trafiłeś z pierwszym zegarkiem i się nie zniechęciłeś, a wręcz przeciwnie.
:
Gratki Topek, niech się nosi... Bizancjum też trzeba mieć w swojej kolekcji. Też poluję na coś w tym stylu .
:
Gratulacje Topek pierwszego chinola niech się nosi i cieszy oko
:
Dzieki raz jeszcze. Wlasnie sprawdzilem dokladnosc chodu. To znaczy sprawdzalem codziennie i po szesciu dniach jest - 3s. Jestembardzozadowolony.
Ciekawi mnie tylko czy tak zostanie, czy poleci do przodu.
Ciekawi mnie tylko czy tak zostanie, czy poleci do przodu.
Noze tez lubie
:
Grauluję i niech się nosi!
Na marginesie, to spore grono chińskich zegarków fabrycznie jest wyregulowanych na tip-top. Już chociażby za to można je wielbić!
Na marginesie, to spore grono chińskich zegarków fabrycznie jest wyregulowanych na tip-top. Już chociażby za to można je wielbić!
:
Topek Gratulacje jakże bling bling czasomierza
:
Odpowiedz do tematu
Zegarek caly czas chodzi, jest na reku po kilka godzin dziennie i z dokladnoscia jest tak, ze chyba sie jeszcze nie dotarl. Codziennie go ustawiam i potrafi przez trzy dni z rzedu miec odchył - 7s, a potam dwa dni po - 20s. Nadal nosze go z wielka przyjemnoscia i mimo planow zakupienia czegos skromniejszego wizualnie [Parnisa trza by wreszcie zanabyc], to sentyment pozostanie i tylko jakis straszny kataklizm moze spowodowac mysl o ewentualnum zbyciu mojego pierwszego, fantastycznego bizancjum nadgarstkowego
Noze tez lubie