Co prawda do Tao nie jestem przekonany (ten napis "Germany"...), ale wklejam kolejne moje znalezisko, czyli firmowany przez Tao International homarek a 'la drugowojenny pilot:
Odpowiedz do tematu
: Pilocik Tao
:
Eeee tam. Każdy se może napisać Niemcy.
A pilot bardzo udany tylko dlaczego tarcza sekundy się nie świeci? Zabrakło chińskiej lumy?
A pilot bardzo udany tylko dlaczego tarcza sekundy się nie świeci? Zabrakło chińskiej lumy?
:
Tarcza trochę za mocno napakowana.
:
Ciekawe, czy on tak świeci sam z siebie, czy ktoś mu mocno pomógł . Spodobał mi się też podobny z kremową tarczą. Ten napis germany razi, i nie ma już chyba żadnego wytłumaczenia, nawet naciąganego...
:
Widocznie "Germany" to taki sam szpan teraz co kiedyś na wszystko dziabali "Japan".
:
Ale tylko Tao Niemcami wali.
:
A gdzie tego aryjsko-skośnookiego pilota można dostać, bo jakoś tak szukam i nie znajduje?
:
Blaz a Trias, Shafer (czy jak to sie pisze) znany już S&B Felkowy wszystkie Germańce
:
Hotwax: fakt, ale te Triasy to są marki wirtualne. Udają, że są niemieckie. Tak jak polsko-chiński Bisset udaje, że jest szwajcarski. Tao wiadomo, że jest chińskie, kupowane w Chinach i to Germany ni z gruszki, ni z pietruszki.
Qba: na Bazarze wus go wyszperałem.
Qba: na Bazarze wus go wyszperałem.
:
Dzięki koledzy Ja "gupi" wpisywałem w wyszukiwarkę zatoki Tao International i mi go nie odnajdywało
Muszę go poważnie przemyśleć.
Muszę go poważnie przemyśleć.
:
Chyba nawet nie udają.Spólki sa zarejestrowane w Niemczech.Z tego co czytałem niektóre z firm maja nawet montaż końcowy u naszych sąsiadów.
Tak na marginesie to niektore z tych Tao sa wyjątkowo szpetne.Mam nadzieje ze jak będe grzeczny to gwiazdor mi nie przyniesie.
Tak na marginesie to niektore z tych Tao sa wyjątkowo szpetne.Mam nadzieje ze jak będe grzeczny to gwiazdor mi nie przyniesie.
:
Jeszcze jeden pilocik od Tao, tym razem mniej militarny bardziej vintage:
http://img9.imageshack.us/i/isphpo.jpg/
Moim zdaniem fajny, ta sam cena jak tego na szczycie tematu tj. 75$ z przesyłką. Do tego w nim pominęli już napis Germany
http://img9.imageshack.us/i/isphpo.jpg/
Moim zdaniem fajny, ta sam cena jak tego na szczycie tematu tj. 75$ z przesyłką. Do tego w nim pominęli już napis Germany
:
Odpowiedz do tematu
Oj, chyba jest "Germany"... tuż pod indeksem "uu"