Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2014-07-29, 14:35, w całości zmieniany 1 raz
kurcze naszło mnie na rower wojskowy:
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2014-07-29, 14:35, w całości zmieniany 1 raz
:
...............świetne
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-07-29, 16:46, w całości zmieniany 2 razy
a co tak bawi kolegów Jimmego i Rudolfa
Spamu nie dasz rady kosmicznej technologi i wirtuozerii fechtunku maczetą
kurcze fajne te rowery po co ja tu zaglądam, same pokusy się pojawiają
teraz mnie oświeciło odnośnie tego kogo miał na myśli Spamu mówiąc o dwóch cepach
Spamu nie dasz rady kosmicznej technologi i wirtuozerii fechtunku maczetą
kurcze fajne te rowery po co ja tu zaglądam, same pokusy się pojawiają
teraz mnie oświeciło odnośnie tego kogo miał na myśli Spamu mówiąc o dwóch cepach
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-07-29, 16:46, w całości zmieniany 2 razy
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ciniol, Spam, a Wy jak ci Turcy z dowcipu.
Na strzelaninę przychodzicie z nożami
Na strzelaninę przychodzicie z nożami
:
,że kto
...........poniżej etykieta z koszuli, która opisałem w SB.
Ciniol napisał/a: |
a co tak bawi kolegów Jimmego i Rudolfa
Spamu nie dasz rady kosmicznej technologi i wirtuozerii fechtunku maczetą kurcze fajne te rowery po co ja tu zaglądam, same pokusy się pojawiają teraz mnie oświeciło odnośnie tego kogo miał na myśli Spamu mówiąc o dwóch cepach |
,że kto
...........poniżej etykieta z koszuli, która opisałem w SB.
:
...jimiak... a rozpakujesz czy dalej będziesz trzymał we folii
:
.......to do zestawu vintage: vintage Levisy i wojskowa koszula (taki smart casual )
:
Jimmy to ty taki modniś jesteś nieco
:
............. na Pitto Uomo nie bywam, ale szafę dobrze zaopatrzoną lubię mieć....................raczej klasyka niż męskie wynalazki
:
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2014-07-30, 16:18, w całości zmieniany 1 raz
a ja mam taki fotel stomatologiczny ze skórzanymi obiciami siedziska i zagłówków, z lat 1930-1945, pochodzi on z klinik Breslau, nawet pompa mimo 70 lat działa i fotel podnosi się i opuszcza, wystarczy wcisnąć dźwignię, pacjenci różnie reagują na jego widok gdy muszą zasiąść i otworzyć paszczę
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2014-07-30, 16:18, w całości zmieniany 1 raz
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
............klasa