Odpowiedz do tematu
:
łeee tarcza z drukarki tylko przeciwwaga sekundowej fajna
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Patriota jest kozak, ale to damka...
I worek kasiory...
I worek kasiory...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Nie brązowy, nie nuras ale na 50-kę za $50k jak znalazł ..
Dekiel na ubogo, to sobie tam coś rylcem wydrapiesz
Klamra kozacka ..
Dekiel na ubogo, to sobie tam coś rylcem wydrapiesz
Klamra kozacka ..
:
LM-y
:
Ale to nie jest ten, co Sly nosi?
Bo Slyowego to czemu nie...
Bo Slyowego to czemu nie...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Sylwek nosi bardziej wypaśny
bow napisał/a: |
Ale to nie jest ten, co Sly nosi?
Bo Slyowego to czemu nie... |
Sylwek nosi bardziej wypaśny
:
Datę urodzenia.
Tomek napisał/a: |
...Dekiel na ubogo, to sobie tam coś rylcem wydrapiesz... |
Datę urodzenia.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Hmm ... Ja mam coś wyszukanego, tyle, że budżet może tego nie wytrzymać.
Natomiast sam sikor to czysta, niczym nie skażona brązowa rozkosz
Natomiast sam sikor to czysta, niczym nie skażona brązowa rozkosz
"Żyj pasją, a spełnisz marzenia"
:
Elix, Widziałeś kiedyś UN na Ronie ? Pewnie nie, więc jak bow sobie kupi - wtedy zobaczysz i zapłaczesz
Poza tym Robcio ma jeden ideał brązu i do niego zmierza ..
:
Nie widziałem na rączce, lecz tylko w katalogu. Domyślam się, że robi piorunujące wrażenie, dlatego właśnie podesłałem fotkę. Niech melepeta bow wie, że diver w brązie ma wiele odcieni, a wybór nie jest taki oczywisty
To niebezpieczny dryf w stronę bling bling. Myślisz, że odnajduje w nim ukojenie ?
Ostatnio zmieniony przez Elix 2014-06-13, 17:35, w całości zmieniany 1 raz
Elix, Widziałeś kiedyś UN na Ronie ? Pewnie nie, więc jak bow sobie kupi - wtedy zobaczysz i zapłaczesz |
Nie widziałem na rączce, lecz tylko w katalogu. Domyślam się, że robi piorunujące wrażenie, dlatego właśnie podesłałem fotkę. Niech melepeta bow wie, że diver w brązie ma wiele odcieni, a wybór nie jest taki oczywisty
[url=http://s17.postimg.o..._01.jpg]Obrazek |
To niebezpieczny dryf w stronę bling bling. Myślisz, że odnajduje w nim ukojenie ?
Ostatnio zmieniony przez Elix 2014-06-13, 17:35, w całości zmieniany 1 raz
:
Mają brać dwa, razem ze Smokiem tylko nie pamiętam, na które urodziny
Ron to takie szmaciane coś, co bow uważa za pasek do zegarka i nosi na nich wszystko, co się da
Elix napisał/a: |
To niebezpieczny dryf w stronę bling bling. Myślisz, że odnajduje w nim ukojenie ? |
Mają brać dwa, razem ze Smokiem tylko nie pamiętam, na które urodziny
Elix napisał/a: |
ie widziałem na rączce, lecz tylko w katalogu. |
Ron to takie szmaciane coś, co bow uważa za pasek do zegarka i nosi na nich wszystko, co się da
:
Widzę, że choroba jest zaraźliwa i do tego ma postęp geometryczny
Dobrze, że ten sport nie jest sprawą tanią, inaczej większość użytkowników forum tak by się nosiła :
No wiesz co, musisz mnie tak publicznie kompromitować ? Co sobie kumotrzy pomyślą o mua ?
Swoją drogą, jak wiem już co to Ron, to jestem spokojniejszy .. Nie tylko ja się kompromituje
Tomek napisał/a: | ||
Mają brać dwa, razem ze Smokiem tylko nie pamiętam, na które urodziny |
Widzę, że choroba jest zaraźliwa i do tego ma postęp geometryczny
Dobrze, że ten sport nie jest sprawą tanią, inaczej większość użytkowników forum tak by się nosiła :
Tomek napisał/a: | ||
Ron to takie szmaciane coś, co bow uważa za pasek do zegarka i nosi na nich wszystko, co się da |
No wiesz co, musisz mnie tak publicznie kompromitować ? Co sobie kumotrzy pomyślą o mua ?
Swoją drogą, jak wiem już co to Ron, to jestem spokojniejszy .. Nie tylko ja się kompromituje
:
Odpowiedz do tematu
a przepraszam co się temu Rolexowi stało?jakiś gepard się na niego zrzygał???czy co?