Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Brawo Słoniowaty Potem to już z górki A zobaczysz jeszcze, że jak w miejsce starego przyjdzie nowe to o tym starym przestaniesz myśleć - a jak nie, to sobie odkupisz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Słoniu, znaczy Aviator miał być
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
:
Ja też rozwojowo ostatnio- zegarków aktualnie 10, a leci walizka na 16, więc będzie można kolekcję powiększyć
P.S.
Daito, wpadłbyś na któryś Śląski zlot, następny po Zgierzu jak dobrze pamietam ma być w Opolu właśnie
P.S.
Daito, wpadłbyś na któryś Śląski zlot, następny po Zgierzu jak dobrze pamietam ma być w Opolu właśnie
:
Każdego kto idzie w kłalitę Nie jest tak źle
Rudolf napisał/a: |
U Słoniu chyba w kłalitę idzie ... cóż każdego szkoda .
|
Każdego kto idzie w kłalitę Nie jest tak źle
:
Rudolf napisał/a: |
U Słoniu chyba w kłalitę idzie ... cóż każdego szkoda .
|
:
Machu fajne Rozwojowe
Pozdrawiam, Wojtek
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
:
Pewnie wcześniej czy później wpadnę - jak już będę miał się czym pochwalić
A pudełko fajne...
Machu napisał/a: |
P.S. Daito, wpadłbyś na któryś Śląski zlot, następny po Zgierzu jak dobrze pamietam ma być w Opolu właśnie |
Pewnie wcześniej czy później wpadnę - jak już będę miał się czym pochwalić
A pudełko fajne...
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Daito, - to się wpada dla kumotrów nie chwalić BTW - Piwko też zrobimy
:
Słoniu ma rację
A na wzbogacenie kolekcji spoty tez działaja pozytywnie- tzn. człowiek sie naoglada i chce kupować
A na wzbogacenie kolekcji spoty tez działaja pozytywnie- tzn. człowiek sie naoglada i chce kupować
:
Ejjj Pany ... z tym chwaleniem to żarcik taki niewinny... Jasne że jak czas pozwoli to się stawię w gotowości...
Słoniu napisał/a: |
Daito, - to się wpada dla kumotrów nie chwalić BTW - Piwko też zrobimy |
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
IMAG0425 by muchacho86, on Flickr
IMAG0423 by muchacho86, on Flickr
Moje sobie tak mieszkaja
Jeszcze jest troche miejsca, ale dosyc szybko sie zapelni. W drodze jest Poganin, w produkcji Vratislavia w dwoch wersjach a na boku kombinuje troche wiekszy projekt
IMAG0423 by muchacho86, on Flickr
Moje sobie tak mieszkaja
Jeszcze jest troche miejsca, ale dosyc szybko sie zapelni. W drodze jest Poganin, w produkcji Vratislavia w dwoch wersjach a na boku kombinuje troche wiekszy projekt