Na Św. Dygdy
A poważnie, to obadamy możliwości, ale nic nie obiecujemy.
Za dużo tych zmian
Odpowiedz do tematu
:
Od dzisiaj? wersja podstawowa?
To wszyscy się tak rzucają, żeby móc wejść na forum przez jakąś płatną aplikację? koniec świata... jakoś wchodzę przez przeglądarkę i żyję, bez problemu da się czytać, pisać, więc nie wiem o co to cale zamieszanie...
Svedos napisał/a: |
Od dzisiaj TapaTalk w wersji podstawowej dla androida jest darmowy w google play
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quoord.tapatalkpro.activity&hl=pl |
Od dzisiaj? wersja podstawowa?
To wszyscy się tak rzucają, żeby móc wejść na forum przez jakąś płatną aplikację? koniec świata... jakoś wchodzę przez przeglądarkę i żyję, bez problemu da się czytać, pisać, więc nie wiem o co to cale zamieszanie...
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Za wygodę się płaci Jest teraz za darmo, pobierz sobie, sprawdź róznicę między TapaTalkiem a przeglądarką np. na kizi, albo na innym wspierającym TT forum.
A cena to jakieś grosze była
A cena to jakieś grosze była
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
goTomek, wystarczająco dużo czasu zabiera mi to forum, żeby siedzieć jeszcze na innych. Na kizi bywam raz na ruski rok.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Zara moment: wolisz to, co jest teraz na CW przez komórkę od tego, co daje TapaTalk np. na Kizi?
[ Dodano: 2013-10-18, 18:30 ]
Dla porównania wygląd naszego forum oraz przykład jak to wygląda na TapaTalku (na przykładzie GMT). Nie mówiąc o zajebibi udogodnieniach jak np. brak konieczności ciągłego "szczypania", zmiana strony "miźnięciem" w lewo i prawo zamiast mozolnego celowania, 100x szybszym i wygodniejszym edytorze i wielu, wielu, wielu innych, których jak się raz użyje, nie można bez nich żyć
Ja sprawdziłem różnicę wolę tradycyjne forum. |
Zara moment: wolisz to, co jest teraz na CW przez komórkę od tego, co daje TapaTalk np. na Kizi?
[ Dodano: 2013-10-18, 18:30 ]
Dla porównania wygląd naszego forum oraz przykład jak to wygląda na TapaTalku (na przykładzie GMT). Nie mówiąc o zajebibi udogodnieniach jak np. brak konieczności ciągłego "szczypania", zmiana strony "miźnięciem" w lewo i prawo zamiast mozolnego celowania, 100x szybszym i wygodniejszym edytorze i wielu, wielu, wielu innych, których jak się raz użyje, nie można bez nich żyć
Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
Nie mam konta na kizi sprawdzałem na forum o innej tematyce i zdecydowanie wolę tradycyjny wygląd.
:
Tu nie chodzi o wygląd, ale o kosmiczną różnicę w komforcie korzystania z obu rozwiązań.
wolę tradycyjny wygląd |
Tu nie chodzi o wygląd, ale o kosmiczną różnicę w komforcie korzystania z obu rozwiązań.
:
bEEf, szczerze to mnie ten printsreen nie przekonuje.
:
bEEf, ale screena CW to poziomo zrób
:
Yhm, ok Wiecie co, po prostu to włączcie i tyle, kto wie, o czym mówię, to sobie skorzysta i już. Bo inna sprawa jest taka, że silnik forum to straszna ramotka, pełna różnych dziwactw i niedogodności. Moderowanie na nim jest np. straszne Ok, wiem, że jest jeden niepokonany argument: "Ale działa, po co ruszać". W sumie strony internetowe w połowie lat 90-tych też działały i komu to przeszkadzało
:
Ale mnie nie musisz przekonywać
Jak się da, to się włączy
Jak się da, to się włączy
:
No niekoniecznie, trzymanie smarkfona jedną ręką (w autobusie np) średnio wygodne jest jak on jest poziomo. Jeśli juz musze przeglądać forum ze smartfona właśnie, to zazwyczaj jest on pionowo, a i tak trzeba używać drugiej ręki do miziania itp.
Pisanie to inna bajka, samo przeglądanie jest upierdliwe kiedy ciągle trzeba szczypać i rozciągać.
I przecież korzystanie z TapaTalk nie jest obowiązkowe, kto będzie chciał to będzie, kto lubi po staremu, tez może. Ale żeby był ten wybór
Santino napisał/a: |
bEEf, ale screena CW to poziomo zrób |
No niekoniecznie, trzymanie smarkfona jedną ręką (w autobusie np) średnio wygodne jest jak on jest poziomo. Jeśli juz musze przeglądać forum ze smartfona właśnie, to zazwyczaj jest on pionowo, a i tak trzeba używać drugiej ręki do miziania itp.
Pisanie to inna bajka, samo przeglądanie jest upierdliwe kiedy ciągle trzeba szczypać i rozciągać.
I przecież korzystanie z TapaTalk nie jest obowiązkowe, kto będzie chciał to będzie, kto lubi po staremu, tez może. Ale żeby był ten wybór
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Odpowiedz do tematu
Spoko, Hegemon rozumie potrzeby ludu, teraz trzeba trzymać kciuki, żeby się dało