Odpowiedz do tematu
:
Temat koszulek jakoś ucichł... to tylko spytam, bo mam taki hezky napad czy jeśli zamówię sobie koszulki np. Fruit Of the Loom z Groupona, to da radę na nich zrobić napis chińskimi krzaczkami jak z jednej z poprzednich edycji? Napis po chińsku "China watches", dwa spore krzaki, świetne proporcje. Zapewne potrzebowałbym plik z napisem w odpowiednim formacie, pytanie czy da radę udostępnić taki plik?...
:
Nie idź tą drogą
Po pierwsze ta oferta to żadna atrakcja. Niższe ceny tych koszulek znajdziesz na allegro.
Druga sprawa. Dwa lata temu zakupiłem około 10 sztuk koszulek FOL w różnych fasonach, kolorach i gramaturze. Wszystkie po dwóch praniach się skuliły i nie nadawały się do założenia. Niektóre pofarbowały. Szkoda kasy .
Nigdy nie kupię żadnej koszulki FOL
Po pierwsze ta oferta to żadna atrakcja. Niższe ceny tych koszulek znajdziesz na allegro.
Druga sprawa. Dwa lata temu zakupiłem około 10 sztuk koszulek FOL w różnych fasonach, kolorach i gramaturze. Wszystkie po dwóch praniach się skuliły i nie nadawały się do założenia. Niektóre pofarbowały. Szkoda kasy .
Nigdy nie kupię żadnej koszulki FOL
" Idiotów generalnie jest mało na świecie, ale są tak sprytnie porozstawiani, że co rusz któregoś spotykamy "
:
Bronek, dzięki za ostrzeżenie już chciałem kupować ale skoro to takie marne jakościowo, to trzeba będzie odpuścić.
:
A to oryginalne były? Ja mam firmówkę o FOL i złego słowa nie mogę powiedzieć.
Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
Oryginały niestety.
Ja kiedyś, naście lat temu miałem FOL i byłem mega zadowolony. Dlatego postanowiłem zakupić ponownie. A tu kiszka.
bEEf napisał/a: |
A to oryginalne były? Ja mam firmówkę o FOL i złego słowa nie mogę powiedzieć. |
Oryginały niestety.
Ja kiedyś, naście lat temu miałem FOL i byłem mega zadowolony. Dlatego postanowiłem zakupić ponownie. A tu kiszka.
" Idiotów generalnie jest mało na świecie, ale są tak sprytnie porozstawiani, że co rusz któregoś spotykamy "
:
Też mam kilka, jedne dłużej, inne krócej i jest wporzo.
bEEf napisał/a: |
A to oryginalne były? Ja mam firmówkę o FOL i złego słowa nie mogę powiedzieć. |
Też mam kilka, jedne dłużej, inne krócej i jest wporzo.
:
A skąd klient ma wiedzieć, czy to są oryginały ?
Obejrzyjcie sobie Lacosty koszulki na Alle.
Te same podróbki są sprzedawane po 40 zł, i po 190 zł.
A jak je ew. odróznic od "oryginałów" to pewnie można by doktorat zrobić i obronić
Obejrzyjcie sobie Lacosty koszulki na Alle.
Te same podróbki są sprzedawane po 40 zł, i po 190 zł.
A jak je ew. odróznic od "oryginałów" to pewnie można by doktorat zrobić i obronić
:
Pewnie ciężko odróżnić ale ja mam już półtora roku FOL robiłem na allegro z nazwiskiem i numerem i powiem wam, że i kolor trzyma i nadruk pierwsza klasa.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Wygląda na to, że miałem pecha i trafiłem na jakieś gówno
:
Ostatnio zmieniony przez Strzała 2013-11-27, 23:45, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Za późno się dopisałem.
Tu bym o kosz poprosił i dodam się w nowym wątku
Tu bym o kosz poprosił i dodam się w nowym wątku
Ostatnio zmieniony przez Strzała 2013-11-27, 23:45, w całości zmieniany 1 raz